En mästare på att klä ut sig! (20 min att läsa inlägget)

En massa sjuka grejer har hänt idag... Kan börja med att de var halloween kostym-tävling i skolan. Nörden som en tjej trodde att jag var hade nog tagit hem detta men de var försent. Ny dag, nu utmaning!!! hm, vad är jag känd för här i skolan? Snygg, rolig, underbar? Njaaaaaa.. Mest för att jag är Svensk. Sagt och gjort!



Inte världens sötaste bild på mig men man kan inte få allt.

I denna tävling i matsalen så gick vi upp.. Först var vi 10 pers som tävlade, publiken (de i matsalen) fick hejja på den som de tyckte om. Sen blev vi 3, jag kom på 2a plats. Mycket glad över de eftersom jag fick 15 dollar på ett ställe likt ica!

Vill bara visa er hur de ser ut efter en träning i football. Jag var så glad eftersom mina blåmärken hade gått bort under lördag, söndagen!! Måndag, träning och tackling drill. De går ut på att en springer med bollen och den andra ska sänka honom. Vi har fått 5 killar i laget hjärnskakning efter våra fantastiska tacklingsövningar. Jag har dock klarat mig bra. fick dock några smällar och sen spelade vi.. Slutade såhär


Först måste jag säga att jag skäms över mig själv att jag står vid en spegel med en systemkamera.. Trodde aldrig att jag skulle sjunka så lågt, har lovat mig själv att aldrig göra de. Mycket förändras här i usa. De kommer dröja innan nästa...

De ser inte så farligt ut men de där var efter 1 dag, tänk er 5 dagar. De sprutar blåmärken. De enda jag finner bra med dessa "skador" är att man blir hård både psykiskt och fysiskt. Man skakar av sig dem och krigar på. De känns inte farligt mycket. Hade problem med de i början vill jag lova haha

Igår var en kass dag på om man ser på pluggandet! Kom hem halv 7 och skrev en essay i engelskan. 1 sida(som de ville ha) gick snabbt och vad nöjd med resultatet, snackade dock med kompisar samtidigt som gjorde  de svårare.. Sen packade jag mina saker, resväskan å allt och de tog sin tid. Kommer till pappan, äter en bra middag, pizza! 2 dagar i stäck, eller 3 dagar med skräpmat ;) Slog mig ner vid datorn, hittade en dam att chatta med. En hejare på chatta faktiskt! De gjorde att jag inte skrev min andra essay och läste på till mitt map quiz jag skulle ha dagen efter. Klockan blir 12 och jag är löjligt sliten, får min andra snilleblixt, de finns pepsi i kylen. Jag grabbar en pepsi och slår mig i ner i sängen.. Skriver, ordbajsar som aldrig förr, snor en massa quotes, (vet inte de svenska ordet just nu) från internet. Får ihop en bra sida om denna film! Och jag kollar på kartan jag ska kunna till imårn (idag) pepsin har slutat verka och jag somnar med lampan tänd och datorn i mitt knä, en bra natt =)

Pluggade på kartan hela dagen i skolan, 20/25, 80 % är jag nöjd över! Efter all kaos så är skoldagen slut, dock är dagens kaos slut.

Matchdaxxx! Ska skriva detta kort eftersom jag vet att många tycker illa när de blir för långt, har svårt att hålla dem nere när jag är på G! Våran QB (quarterback) i laget blir förbannad eftersom han inte får som han vill, tränaren bänkar honom och hans pappa kommer ner till bänken och börjar skrika, "fucking losers, you're to good for this fucking team" Aldrig hört en så gammal man säga the F word så många gånger på så kort tid. 2 Vakter kommer dit och kaoset är totalt. Allt slutar med att våran QB slutar i laget, ÄR DE NU MAN SKA STEPPA UPP?

Måste avsluta bra med en bild!


Eric, värdbrorn i familjen är i college, nu vet jag hur han fick pengarna att betala kostnadena!

imårn ska jag på en halloweensak, kmr bli ett bra inlägg
Take care



Ovanlig klädsel

Slängde på mig mina nya kläder med svenskt påbrå från dressman som jag byggde hela klädstilen ifrån, min värdmamma fixade flugan och jag var redo för den sjukaste skoldagen i mitt liv.

Jag får alltid många blickar i korridoren av småtjejer och blyga grabbar men idag var de EXTREMT. Första snubben jag träffade. duude, tjejerna kommer älska dig (han sa inte de men de han sa är för grovt för denna blogg) nästa grabb jag träffade lirar i football-laget. "what a fuck are you wearing....But i like it" tyvärr så måste jag skriva ut de han sa när jag citerar, annars bryter jag mot svenska-lagarna... Ja, de var så hela dagen. De coola grabbarna frågade vad jag höll på med men när de fick tänka över saken 10 sekunder förstod de hur stort geni jag var och började hylla mig istället.

Hemklassrummet, läraren skrattar åt mig, går in på herrarnas, en lärare vänder sig om och blir så chockad så han nästan tappar kaffet. De har nog aldrig sett någon klä sig som jag gjorde idag. Väldigt roligt var de och jag fått en dag. (Dress like tomas day)

Några var såklart roliga."förlorade du ett bett eller?" Den var bra 1 gång.. Kanske 2 gånger.

Hängslen, fluga, conversen och "finbyxor" Får inte glömma fejkbrillorna jag körde i vitt! De var upplagt för win, de hade varit win win om inte hängslena drog upp mina finbyxor i stjärten. Man kan inte få allt..

En sak med amerikanska skolsystemet som jag älskar är att om man inte hinner göra klart på ett prov får man göra klart nästa dag. De räddade mig igår, trodde jag kunde hela provet men missade en massa. Pluggade hela dagen igår och idag gjorde jag klart provet. Allt de jag hade gjort innan var rätt eftersom hon rättar de man gjort. Hon kan inte ha varit seriös när hon rättade eftersom jag fick rätt på allt och gissade på mycket =) Vad kan man säga, rutin


Gjorde en intervju om min vistelse här i usa, försökte få med denna, tror inte jag lyckades dock. Får se om ni fattar den! Usa är lite som pajala, många gruvor att spränga. (de har nyss hittat en massa sprängningsbara saker i pajalatrakten) Ni hittar detta i en tidning nära dig.


that's so funny

Om någon säger något riktigt roligt så förväntar man sig att folk ska skratta rejält och mycket, inte säga : "That's so funny" De kan ju inte vara så roligt om man säger sådär... Eller är de bara ett svenskt fenomen att skratta när de är roligt istället för att säga att de är roligt??

På study hall (en lektion där man snackar om skvaller och weed. Ganska intressant faktiskt. Får mycket information på 41 minuter!

Har bara study hall varannan dag, när jag inte har de så har jag GYM (idrott) Vi lirar landhockey fast inomhus. Jag kan ju inte ljuga för er. Jag köttar som aldrig förr. Dock suger de på andra sätt eftersom jag blir svettig som alla andra.. Då funkar de så att man tvättar nyllet i handfatet, tar upp deon och kör en raggar-dusch! Sen så tar man på sig samma jeans å tröja.. De har ju hänt att man känner sig äcklig efter..


När vi ändå pratar om study hall. En dam kom fram till oss grabbar och frågade oss om vi hade key cards att låna henne, vi stod i dörren som ledde till skolan.. Hon tänkte låna kortet, gå runt till huvudingången och öppna dörren... De är lika smart att knacka på dörren hemma hos sig själv, någon öppnar och fråga om den personen kan öppna bakdörren för att jag ska kunna komma in. De är tillåmed svårt att ge ett lika dumt exempel..

Sånt här har slutat överraska mig
Amen

Leka en lek? Finn 3 fel

Jag ska börja bra med att leka en lek. Alla har väl kört finn 3 fel?


Ja, finn 3 fel! 2 är ganska uppenbara



Igår hade jag senior night på footballen! Alla Seniors gick in med sina föräldrar, jag gick med en tjej.. Sen gav alla en ros till sina mammor, jag hade ingen mamma att ge rosen till.

Nog om de. På tal om rosor, satan vad de bränner av den nya deodoranten jag köpt. Old spice, inget att rekomendera faktiskt.


Ska göra en manne lägga upp mina kläder jag inhandlar, dock ska jag inte
1, ta bilden i spegeln
2, ta bilden med mobilen
3, vara sjukt nöjd på bilden ;)

Här kommer den:


Feta hängslen, flugan och en bra skjorta!

Föresten, ännu pingismästare i huset!

16-0 brett
3-1 Barbs "pingismästarpolare"

Nu fick ni bilder
wzaapp

Oreos är fantastiska

Igår natt gjorde jag lite läxor, min värdfader skriver på facebook, "go to bed dude." Tyckte att de var riktigt roligt.

På skolan idag hade jag law and justice. Våran lärare är lite speciell. Klockan ringer och han säger, vi ska prata om.. En kille räcker upp handen och frågar någon random fråga om armen. Läraren som har talets förmåga sätter igång och pratar.. Pratar, till slut så kommer han in på prostitution och att de är lagligt i las vegas. MEN man måste ha ett "körkort" för att få vara prostituerad, först då är de lugnt haha. Efter 30 minuter så kommer han på sig att han snackat 66% av lektionen och.. "vars var jag" Jo,.. Han är bland de roligaste lärarna jag haft. Påminner grymt mycket om Lars för de som haft turen att ha honom.

JO, en rolig grej hände igår. En dam vid namn Ana addade mig på facebook. Jag frågade vem hon var och hon skrev  ¿Cómo estás? Vilket är, hur är läget. (tar spanska här i usa så jag kan lite) svarade muy bien...Nog om de, Sen skrev hon något jag inte förstod. Svarade på engelska och hon fattade lite, hon använde google translate tror jag..

[Ana Gabriela]

you are my teacher one class in IMAC.

jag

In what subject? Imac? The computer?

[Ana Gabriela]

Yes english
search for Mr. aronson I feel jjijiji it I do not want to inconvenience

va??!?! Vad är de för människa som blivit lurad av sin egen dator att jag är hennes engelskalärare..Hoppades att de var en kompis som drev med mig men de var en riktig dam från spanien...

Ska också berätta att Barb tände till idag. Ser min egen mamma i henne ibland. Ska först förklara situationen och sen anledningen.

Footballträningen skulle vara slut 5.45 PM idag (17.45) De brukar alltid gå över en halvtimme, kvart.. Denna gång sa de faktiskt att den skulle vara slut och inte försöka vara slut.. Förklarar för Barb lycklig att träningen idag inte är så lång... Hon kommer dit 5.45.. Träningen slutar inte, jag gör signaler med händerna, 5+5+5, vet inte om hon forstod mina tecken men jag hoppades. 18.15 tappar hon de och går till en av tränarna och frågar vad de är frågan om.. Den tränaren går till en annan tränare (han med mest ansvar) som avbryter träningen.. Sen kommer en annan tränare och vill köra fys, tränaren bojkottar de för han fattar hur sjukt de är att de gått över en halvtimme när de lovat.

Här kommer förklaringen, vet inte om mamma kommer ihåg de men jag kommer ihåg de här riktigt mycket

Har alltid spelat landhockey på min gata.. Sommarkväll som vintermorgon.. Efter klagomål nummer 4000 eftersom någon hade tacklat sönder deras brevlåda (som redan var sönder) Så byggde min fader en ny(mycket finare) Gamlingarna på andra sidan gatan vad inte nöjda med de. Klagomål 4001 var för mycket för min mamma som gick över och skällde ut dem. De flyttade efter de.. Vet inte varför??? Blev nöjd över nya grannar. Lirade landhockey med sonen i familjen! =)

Mamma, pappa kommer ni ihåg de här och rätta mig gärna.  Jag ger er tillåtelse att kommentera haha

gokväll Sverige

Dax för max?

Igår kom jag på flera sätt för mamma och pappa hemma i sverige att få mig att äta frukost. Inte ätit många gånger frukost beroende på tidsbrist å slöhet. (tänk över detta)

Några sätt:
Alltid ha brödrosten framme och kontakten inne dygnet runt (lockar en alltid till att äta)
Ha smöret framme i en bytta. (de smälter då inte i usa)
Köp gott bröd
Ha osten skivad. (största problemet för de tar mest tid att sätta fram osten och börja skiva) Här finns de inga osthhyvlar och därför har de osten skivad och ready to go.

Så här ser de ut när man chattar med en Amerikan. De är lite som de är.

"hahaha yeah lol i mean i have seen you around school and i have some freinds who know u so i decided to add u lol"

meningen med lol tappar sig mening ganska snabbt.

Igår så hade jag riktigt mycket att göra i skolväg. Gjorde alla bortförklaringar för mig själv innan jag började plugga, de är sant! Jag hittar på anledningar för att slippa plugga.. Hemskt.. Jag borstade tänderna, tvättade nyllet och gjorde mig klar för sängen, jag packade football-väskan och tog fram kläderna jag skulle ha imårn. De har gått över styr när jag börjar hitta på saker för mig själv. Okey om jag hittar på saker inför mamma och pappa men inte för mig själv.. Tog tag i det klockan 00.00, började skriva på min rapport i public speaking om spaniens communication, jag vet inte hur de stavas på svenska så de blir engelska. 1 sida.. 2..3.4,6 SIDOR matade jag ut. Och allt måste make sense som de säger. De är inte lätt att bajsa ut  6 sidor med saker som stämmer på 3 timmar. Riktigt nöjd över mig själv.

Tog några småpauser och gick ner och la mig i hundens bedd med hunden haha. Jag saknar verkligen nestor och när jag var liten nog att ligga bredvid honom, varken om han ville eller inte.


En fråga som är väldigt disskuterad är: Går de att köpa kärlek? Jan och Christina har då lyckats. Tack för chokladen! Skönt att ni skickade "prioritaire" 1:a klassbrev. De bevisar hur viktigt de är med chocklad för mig.


Om någon vill köpa mer kärlek så finns den möjligheten nu. Ni skickar till:

Tomas Aronson C/O Wachtendorf 817 Breckinridge Court New Hope PA 189383 USA

Möjligheten finns, bestäm dig bara ;)

ljuger vågen?

Var tvungen att väga mig eftersom jag kände mig så smal och liten, sist jag vägde mig för att få mitt spelintyg (för att få lira high school football) så vägde jag 88. Ställde mig på vågen för att kolla om jag vägde 70. FEL, 95 kg stod vågen på..

Har redan vägt man 1 gång (100,1 kg) De är en lång historia men jag ska göra den kort. Jag ställde mig på vågen för länge sen och den var på 92 eller något (riktigt mycket på den tiden) Fick en uppenbarelse. Fan, jag kan komma upp 100, de är inte omöjligt. Självklart intalade jag mig själv att jag skulle väga man innan jag gick ner igen. Jag började äta 8 chokladbollar om dagen från fiket och 1 riktigt bra macka från fiket på örnen. (riktigt besviken att de blivit mindre och dyrare) Jag har fått information att de höjt priset eftersom att folk inte köper deras mackor. Gissa varför hoho. De gick riktigt söligt att gå upp.. Blev besviken så jag började äta mer och träna mindre. Märkte att jag gick ner 0.5 kg varje gång jag gick från skolan till bussen, de var hemskt.. En sista utväg hade varit att alexander hade fixat mig en rullstol och skjutsat runt mig.

De var en dyr månad(er) MEN en dag ställde jag mig på vågen.. 100,1 jag vägde inte om mig eftersom jag var rädd att den skulle visa 99.9!

Detta är inte omöjligt, fast ska gå andra vägen denna gång. Genom träning!

Blir kul att kolla om jag fixar de, ska göra de för alla som stöttat mig och gett mig mat, godis och chips
Ni vet vilka ni är.

De var något jag skulle skriva. Äh, nästa gång. Eller jag kom på, måste plugga, puss

single ladies under the sun

Vi har en grej i skolan som kallas powerpuff, Tjejerna lirar football och grabbarna cheerleadar! Vi grabbar valde ut de snyggaste i skolan och bildade ett lag.

Vi döpte laget till Single ladies under the sun, kan någon listig lista ut vad detta kodnamn betyder? En stolpe i grabbgruppen berättade för dem så går inte med på namnet nåmer. Får man något förlag?

Fredag, Vi drog på ett köpcentrum. Känner mig som en ica-anhängare faktiskt. De var sjukt mycket emos där. Sjukt mycke..De är faktiskt riktigt trevliga å roliga. Man tänker ofta, vilka idioter. Men när man snackar med dem så förstår man att de inte är så dumma faktiskt. Sjukt skumma men rolig humor, räcker för mig =)

Eftersom jag är i usa och på ett köpcentra så drog vi på donken. (eller jag gjorde de och tvingade de andra att hänga med) Beställde 1an vilket är en big mac av 2 lågutbiladade damer. Väntar på min big mac, den kommer av chefen (han som kollar all mat innan den skickas ut) Tar min påse och min spelförståelse säger DIREKT att påsen är för lätt. Går vidare till bordet och öppnar, min spelförståelse har gjort de igen. Ingen dricka i påsen. Går tillbaka till damerna och chefen och säger att jag inte har en dricka. Han frågar mig vem som tog beställningen. Jag står som ett frågetecken eftersom jag inte kommer ihåg. En av damerna steppar upp och säger förlåt, hon ser riktigt ledsen ut, de gör mig förvånad. Chefen börjar skrika som ett djur på henne för detta "misstag" (De är ändå han som ska godkänna all mat) De gör mig mer förvånad och jag ser ännu mer ut som ett frågetecken. Sen de bästa är att han ger mig ca 1 dollar i mynt. Va i hela.. Går därifrån med min dricka å pengarna. Aldrig varit så chockad inom mat sen gurra nordström sänkte ett äpple på 2 tuggor.

Säger som killen som startade mc donalds. "Ingen big deal". Tydligen...


frågor??

Har inget viktigt att skriva idag förutom att jag har stört mycket prov, läxor som jag borde göra.

Ska svara på vän Erik Bohnsacks fråga om jag reppar svensk musik i usa. Självklart gör jag de. Har presenterat Movits, promoe, looptroop, och lite techno.

De älskade movits! what's this? so catchy! Lät de. Ingen skräll alltså.

De gillar också rappen jag bjudit på.

Technon jag bjudit på har varit lyckad. De har ju basshunter och de diggar honom väldigt mycket, skrämmande mycket.

Vi har en gymskiva som vi lyssnar på när vi idrottar. Av 10 spår så hittar man minst 2 av våran svenska vän Basshunter.

Svarat på en fråga nu!! Ni kan ju fråga mig om något ni undrar över eller vill veta. Allt från hur mycket ost de lägger på till när jag ska klippa mig nästa gång. Kommer dock inte svara på allt. De ska vara möjligt för mig att svara. (inge matte)

Naken men ändå inte

Just hemkommen från DEN VÄRSTA TRÄNINGEN I MITT LIV. Är så trött så jag vill bara lägga mig ner på golvet och sova. De spelar absolut ingen roll att de borrar utanför mitt rum. (De gör faktiskt de) Men de spelar ingen roll för en gammal tjuvsovare som jag är.

Finns mycket att göra i skolan. Sprutar prov, skönt att lärarna säger 3 dagar innan provet att man har prov. De är så de funkar tydligen. I sverige så vet man ju 2 månader innan.

Efter träningen igår så hade jag inga shorts och jag var tvungen att lämna in matchgrejerna. Hade kallingar och min girdle( Värmebyxor) Men de är genomskinliga vilket gör allt fantastiskt roligt för amerikanarna. Jag är inte så skygg av mig. I alla fall inte så mycket som amerikanarna. ÄR de därför vi aldrig duschar efter träningarna eller idrotten? De skulle nog få en bra chock om de såg vad som föregås i svenska omklädningsrum och dö om de gick in i ett hockey omklädningsrum.. I alla fall så gick jag till bilen med min girdle och t-shirt. Samtidigt glider volleybolllaget in på parkeringen. LYCKA.. De stirrade ganska bra och de flesta fnissade och pekade. Vad kan jag säga. 100 % Svenskt hockeyarsle.

Har också blivit svenskalärare! Träffade en dam som kunde skriva på svenska men inte var så duktig på att prata. Hon har lärt sig själv, vet inte hur hon lyckades men..

Jan, de använder sig av google translate. Hoppas de slutar läsa =)

kass dag

Idag har varit en kass dag. Finns mycket som inte stämde idag. Var på en miljösak, fattade inte varför jag var där men jag har tydligen skrivit på en massa papper som säger att jag måste vara med på sånt. medelåldern låg på 70 bast, alla var kakbakare såg man =) Allt såg snälla ut och hade säkert 5 barnbarn som de bakar åt varje dag.

Vissa personer är ju fantastiska... När man sitter där och lyssnar på när folk talar. Märker att talarna inte är så duktigt och inte pratar så högt.. En fet gubbe baki oss (vi sitter ganska långt bak) skriker: Vi hör inte här baki! Han sa så 3 gånger.
1: om du har dålig hörsel, varför sätta sig längst bak
2: Varför inte sätta sig närmare när man märker att man inte hör så bra
3: skaffa hörselapparat
4: Sluta klaga gubbe och gör något åt de

Han gick fram till talarna och klagade sen, jag ville gå fram till gubben och fråga om han var från månen men gjorde de inte.

På resan till phillie så blev tåget försenat så de kom en minibuss. Jag, en asiat, en snubbe och 3 äldre svarta kvinnor. De var fantastiskt roliga, de var som i filmerna. Drev med alla och hade riktigt kul. Lätt bästa bussresan till ett tåg i mitt liv!

De var alltså jag, Mengling Tang, Khan linh nhat pham och Phuong Tran som var i phillie idag.  De är överallt, men jag gillar dem =) Citerar en kines på facebook som jag såg här om dagen. "alla behöver en liten asiat i sitt liv" Han har rätt, så rätt!

Måste sluta driva med amerikanarna nu när De har börjat läsa min blogg

Och mamma lilla, alla har samma regler i hela världen. I alla fall på offside

Go LHF!




föräldrar...

De finns föräldrar som tror att de kan reglerna.. De finns ledare som påstår att de kan reglerna... Tex idag, offside är en ganska svår regel.. de finns flera grejer som spelar roll, speciellt när man kommer från offside. Han hävdade att de inte var offside och att han spelat fotboll i 30 år. DE SPELAR INGEN ROLL OM DU SPELAT FOTBOLL I 4000 ÅR OM DU INTE KAN REGELN. Ville jag säga, men han gick iväg och sa "jag ville bara ge dig konstruktiv kritik" jahaaadå


Sen så blåste jag frispark eftersom de sparkade hejvillt på varandras ben... En liten tjej frågade mig varför jag blåste frispark. Jag sa snällt, för att du missade bollen och träffade hennes ben istället. Hon blev helt tom och sa, "Men de var ju inte meningen"

En annan klassiker är, " men jag missade ju bollen" Man blir nästan glad för personen erkänner ju! De har verkligen INGEN koll på något. Varken föräldrarna eller tränarna kan reglerna (riktiga reglerna) Får bita mig i tungan allt för ofta.


Vars är isoleringen? vars är värmen i husen? Varför är de varmare utomhus än inomhus när jag vaknar upp? Har börjat sova med kläderna på. De är ganska mysigt faktiskt

Blev geniförklarad i förrgår! Vi hade ett test om man är sanningsenlig, de handlade om brott och hur man reagerade i vissa situationer. Ska inte säga vad jag skrev för de vara ganska dåligt ;) "personen som skrev detta är ett geni" Man ville säga, de var jag men de var anonymt! =)

imårn ska jag till phillie! Tar med mig kameran så jag kan bjuda på lite bilder sen =) Kanske inte världens roligaste inlägg men De är alltid nå! Nästa gång =)

GET NASTY!

GET ANGRY, GET NASTY! WHACK SOMEBODY, de är orden man får höra på träniningarna. Kanske därför jag har slutat räkna mina blåmärken. Slutade vid 420! Nu är de bara 1 månad kvar prick, vilket restulterar i 120 timmar träning!

De är alltså inget skämt. 120 timmar.. Nog om de.

Skolan går bra nu akademiskt. Polare finns de gott om, roligt nu när de "Mindre, yngre" kidsen vågar kolla mig i ögonen eftersom jag hälsar på deras polare! De är så tråkigt, de flesta borrar (kollar ner i backen) Försöker snacka med kidsen som inte är så "populära". De som kanske har svårt att snacka eller bara är osäkra. Hatar att se folk gå ensamma eller sitta vid lunchen ensamma. De händer allt för ofta här i usa. Allt är baserat på om du är populär eller inte... Älskar att en liten sak som en hälsning kan göra en person så lycklig. Ska absolut inte sluta.

Får många blickar av folk när man går i korridoren med en tjej. Kan snacka om vädret eller vad som helst. Igår snackade jag med en tjej-kompis och efter de kom 3...3 STYCKEN fram till mig och frågade : Är de något mellan dig och...? Antingen är man kär eller så känner man inte personen verkar de som.

WAWA äter jag på när värdpappan inte har tid att göra mat åt mig, eller öppna äppelmosburken ;) Uppskattar de. De kan lägga på allt från lite ost, ganska mycket ost eller EXTREMT MYCKET OST till mer ost än mackan klarar av.

Man kan få 120 % på vissa ämnen, älskar extra credit (ass saver i mitt fall)

Marabou:na är slut. Tryckte 200g när jag satt här och skrev detta inlägg. Ska gråta lite innan jag sover.

Ska sluta med att säga att jag spikade testet idag, Ligit

MR T

yo

Har börjat använda "yo" mer. De är som "hurru" eller "du där" Eller när någon frågar. Tomas? Yo haha Nyss ätit middag och de serverades äppelmos igen. LYCKA! Sitter dock och trycker godis så fort jag kan för att rädda kaggen. Skolan var inte så extremt rolig idag. Mycket att göra och lite tid. Kommer hem 7, halv 7 varje dag och har då 2-3 timmar på mig att plugga. Blir alltid 1 timme och de är 5 timmar för lite. Björn, Du är experten på chips!?! Hade jag bett madre, padre skicka chips så hade du fått välja ut. (självklart med dirre) Inläggen blir mindre å mindre. Blir snart att sluta football så jag hinner med att blogga. YO

Paketet har kommit

De stämmer. Öppnade paketet och fick se detta till min stora förvåning :

Beställde 3 stora men fick 2 stora och 3 små! Redan smackat i mig 1 liten =)

Beställde 3 stora men fick 2 stora och 3 små! Har tryckt 1 liten (10 sekunder) Lite besviken på smågodiset.. Trodde min mor och far kände mig bättre ;)


Fet va? Jag pratade med madre om att de inte gick att hitta en fluga i new york! Så kommer en Svinfet fluga på posten. Inte illa. Väldigt oväntat



Knäckebröd. Alltid gott på en lördagmorgon så ska göra mig ett par bra mackor innan matchen




Sist men inte minst. Kalles Kaviar! Hört att jag är lik kalle men håller inte med på alla håll och kanter.

Sen fick jag en massa grejer som domartröjor, fillingar, sockor. Allt möjligt. DE ända ni glömde var att skicka ett brev till mig om hur mycket ni saknar mig =)

Var inne och kollade och de är fortfarande folk som läser min blogg! Kul, gör de lättare att skriva

Ska avsluta detta inlägg med att visa en sjuk man jag träffat här i usa. ladies and gentlemen, here is FRAAAANK




RSS 2.0