Vars var jag nu?


Kolla denna underbara bild! Får se om ni hittar mig i den bruna massan. Jag har aldrig varit känd för att vara så brun men denna bild är ganska rolig. Blir att lägga upp en bild innan jag far, kanske sista inlägget får se hur brun jag är då.

Finnar, fransyskor, amerikanare, norskar. Bara rikemansbarn skulle jag säga(därför jag är så vit, alla andra bor utomlands) ;)

Tangerade mitt rekord i kommentarer tror jag. Man måste bli arg för att något ska hända =) Förra inlägget var som de andra inläggen, jag ska börja skriva om något men kommer på andra grejer och det slutar att inlägget blir 4000 ord och jag inte har börjat skriva om det jag skulle. Men men. Försöker idag.

Känner mig riktigt dålig för jag har ätit upp alla oreos nu 2 gånger! Utan att de har fått smaka på sina egna oreos som de betalade haha! Dock ska jag köpa nya åt dem nu andra gången. De funkar inte, de gör inte det!

På tal om oreos! Nu får alla som inte klarar av lite krydda blunda! Räkna till 2 och bläddra ner. Här kommer en lite rolig/konstig berättelse. Toaletter förekommer i denna berättelse.

Luleå hade match, jag satte mig i soffan och Paul hade lämnat huset för träning i kyrkan. Jag var ensam och jag tröck i de sista oreosen. Avslutade paketet i vanlig ordning och när det blev periodpaus blev jag riktigt bajsnödig. Jag parkerade i mitt och bretts badrum och jag dammade av 2. La dem parallellt, nästan planerat. Brett klagade alltid förut att jag sket för mycket och stockade så han föreslog att jag skulle skita och sen spola, torka fick sig en egen spolning. Jag sprängde toaletten i vanlig ordning men det spelade inte så stor roll för Luleå kvitterade i matchen. Life's good. Var ändå besviken på mig själv eftersom jag visste att de skulle bli less på mig haha.

I övertid så var det dax igen. Jag for denna gång till värdpappans toalett för att den inte var sprängd såklart. Jag gjorde min grej och la bara EN kompis för att vara säker. Spolar... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Det finns inte. Det får inte vara sant... Jag letade igenom hela huset för en sådan där toalettdykare eller var det är. Som pumpar! Självklart hör jag Ankan skrika att skellefteå gör mål. fyfan, det kunde inte bli sämre...

Som tur var hittade jag en och fixade båda toaletterna, vet inte vad som hade varit bättre. En vinst med Luleå eller att jag hittade pumpen.

Nu kan ni titta igen. Jag har varit i Penn state igen! Inga nya bilder på på tigern och toamen men ni får en kort resumé från resan.

For dit med Barb, Janie och brett. Ni borde veta vilka de är vid detta lager. I alla fall fick jag framsätet eftersom att de är kära och busade i baksätet. Efter 3-4 timmar i en vit bil så for vi och åt på red lobster. Har börjat uppskatta servisen man får på dessa finare ställen. Beställde in en steak, kostade runt 20 dollar. (140 kr) Den var extremt bra och mamma, pappa. Förstår ni hur mycket min värdfamilj betalar för mig sådana här gånger. Runt 150 kr och det är typ 8e gången. Jag tycker att det är min tur att bjuda familjen en gång?

Vi for till Penn state för en grej, bara en och det var att åka på detta möte för accepterade studenter på Penn state, informationen var rätt bra. Man blir trött på att de kallar varandra doctor för alla är doktorer på detta college(lärarna) Men man vänjer sig. Efter föräldrarna frågat sina frågor var det våran tur att fråga så vi fick 3 studenter som gick på skolan var som vi kunde fråga "lite roligare frågor" som inte doktorerna kunde svara på.

Vi får 2 brothers och 1 sister. En såg riktigt bell air ut (från en fin familj.) En var ghetto och han påminde mig av snoop dog. Lång, benig och sjukt slak. Tjejen var också rolig, en vanlig tjej som var inblandad i det mesta. Alla i min grupp var vita rikemansbarn som inte gått utanför pappas famn, så det var lite komiskt att vi fick 3 svarta studenter som hade ett annorlunda liv från "oss" men jag älskade det.

Det haglade inte frågor men en grej jag kom ihåg var denna tjej som satt nära panelen, kommer ihåg att hon spanade in dessa mörka grabbar. Det var nästan sjukt. Hennes pojkvän var med henne men hon verkade inte bry sig så mycket. Dock såg man hur mycket han hatade det. Grabbarna sneglade lika mycket på henne och det var riktigt skum känsla. Satt bara och analyserade.

Nog med information för idag.

Sommaren har kommit för ett tag sedan. Nu har ni också fått sommartid så det är 6 timmar emellan oss igen!

Vad ni klagar om att ni börjar tidigt! Okey, jag ger mig. Jag börjar "sent" men det är stor omställning, även för de bästa och mest rutinerade.
Momme, kommer du ihåg när jag hade varit och lanat och jag kom hem till dig i regnet klockan 05.45? Du var vaken och gjorde frukost åt mig och bäddade sängen åt mig. Underbart minne :)

Chimi, jag har inte sagt att jag ska lägga ner bloggen efter jag kommit till Luleå igen men vad ska jag skriva om? vem som gjorde vad på festerna? =)
Morfar: De använder Meter när de handlar om track! De har olika system för allt.
Pappa: Snygg räddning men du har köpt ett minigym =)
Markus: Har aldrig varit. Tur att jag skriver blogg på datorn =)

KOM IGEN LULE!!!!

Amerikansk tv

Sitter och ser på late show och ett svenskt band dyker upp! peter bjorn och john heter dem. alltid kul när Sverige visar. Det enda jag kan klaga på att att grabbarna verkar ha fått en ameriansk stylist (inte så konstigt) för deras hår är riktigt dåligt.. Eller typisk amerikanskt skulle jag säga!

Riktigt kul med kommentarer och jag skall svara på de som är värda.

Kolla denna bild! Jag hoppas att Björn blir stolt över denna bild! The answer is simple. Cheese. We use plenty of cheese(brutalt goda var de)

Idag hade LÅ match mot skellhell och jag skippade faktiskt Track idag, första gången jag gjort det. Det är också första sporten som JAG inte behöver vara där utan att hela laget "förstörs" Har alltid varit målvakt och utan målis suger det ju för utespelarna.. Samma som domare och i football!

Var matchen sjukt värd att se? Japp, var de lika mycket glädje än när de slog ut DIF men ändå, jag såg matchen med Paul samtidigt som middagen blev äten. Han är chill paul, vi båda älskar hockey. Det spelar ingen roll vilket språk man talar, vi talar hockeyns språk.

För drygt 2 veckor sen var jag sjuk, inte varit sjuk på drygt typ 1 år så det var tråkigt.  Var lite för sjuk för att springa track. Det är sant, jag Tomas Aronson har börjat springa track. Sporten där man springer runt en bana runt runt runt.
Var alltså för sjuk för att fara dit och jag ville stanna hemma en dag, huvudvärk och kunde inte andas genom borrarna var 2 av problemen jag hade med livet. De ville ändå att jag skulle stiga upp ur sängen för att se om jag var tillräckligt sjuk. I sverige smsade jag bara läraren och sa att jag var sjuk. Här var min värdmamma tvungen att fylla i ett papper som jag senare gav till "lärarrummet" så de kunde ge mig en lapp som jag skulle visa lärarna. Riktigt många saker som var onödiga. Men men.

Jag sprang inte på hela veckan för ont i halsen ska man inte springa på. Käkade dock 2 paket med halstabletter(de funkar verkligen här, det är inte som i sverige)

Ska skriva om en random-fredag bara för att:

Brett var på regions i orkester så Barb skjutsade mig till skolan, vi for lite senare än vanligt. Runt 07.35(fattar ni hur tidigt det är) Jag är alltid bland de första i skolan men det är också bra för jag gör ofta läxorna i skolan (homeroom)
HAde 3 prov idag, 3 är lagomt, inte för mycket. Inte för lite. Började med spanskaprovet på första lektionen, om man är smart så utnyttjar man systemet, folk som har gått på skolan i 5 år har inte klurat ut hur det funkar... Såhär funkar det: Lektionerna är 43 minuter långa: Toamen synade efter första provet att de som inte gjort klart provet får göra klart det nästa dag på samma lektion.  Har satt det i system och "hinner aldrig klart" mina spanskaprov =)

Självklart så gör jag allt jag är stensäker på och lämnar de som var svårt och jobbar igenom det på kvällen. Slutar alltid med att jag inte jobbar igenom vad jag skulle kunna eller glömmer bort var det var. Men men, jag har ett B i den klassen. Runt 85% (De räknar i procent)

Efter photo och band (pluggade i båda) så hade jag test i contemp issues! Läraren är riktigt chill faktiskt, han är som en polare typ. Han har några saker han alltid säger "Tomas, you are a good man" "dude" och "good boy" Det är som inte "lärartermer" han använder men det gör han älskad av många elever. Han är 23 år tror jag så det är inte så konstigt. Detta prov gick ganska bra. Fick 20/25 på provet så 80%

Sista provet var history 20-hundra-talet jag var ensam eftersom jag var sjuk dagen då provet var! Hade study hall så jag drog dit och gjorde det! Min lärare är ganska hörselskadad och hon höll på med datorn så jag smög med pappret i ryggsäcken lite snyggt och hittade 2-3 svar. Bombsäkert =)

En snabb sak bara. Jag var på bretts konsert och jag har märkt. Ju högre upp man kommer i stegen (ju bättre konserter) man går på = Mer asiater. Dock har jag aldrig sett en asiat spela bastuba eller trumpet, deras lungor är nog inte lika starka som hjärnan eller deras vilja.


Ganska random att jag lägger upp denna bild men kommer ni ihåg när jag berättade om lazzogubben som hade en massa världsrekord? Här har ni han

Inlägg kommer imårn efter matchen troligtvis!


Kommer ut ur garderoben.

Nu kommer jag ut ur garderoben gott folk. Jag följer med Rebecca min gamla klasskamrat och säger samma sak som henne. Det finns inte något tråkigare än att blogga utan att någon kommenterar. Det är som att skriva med sig själv, nog för att det är det bloggandet går ut på men ändå. Jag skriver så mycket dumheter och framförallt saker man kan svara på så kom igen. (pratar nog för många bloggare)
Nu har min moder kommenterat efter jag har klagat att ingen kommenterat. Samma med Chimi, vilket gör att jag skriver detta lite. En av anledningarna att jag inte skrivit på 2 veckor!

NU SMÄLLER DET:

Luleå vann idag. Skrek så mycket och högt så jag skrämde familjen ut ur huset tror jag. De visste inte om det var ett glädjeskrik eller ett skrik efter hjälp...

Matchen var Riktigt spännande och jag skypade med el padre efter varje period. Han har också köpt ett gym min pappa så han kan brotta ner mig när han kommer hem men musklerna kommer inte framför tvn. Du får be någon damma av dem så du inte halkar på stången =)

Efter taktiksnack med pappa så ringde mamma också. Fantastiskt bra tid, rätt när matchen hade börjat. Vi får snacka mer om några dagar eftersom att jag gör en sport nu + skriva en massa skolarbeten!

I alla fall. 3e perioden, sätter mig på tronen bara för att jag brukar ha tur där. Om ni kommer ihåg att jag och micke brukar snacka där så gör vi det när vi är på G och det slutar alltid med ett bra snack så jag tänkte, 2-2. Jag sätter mig på toan. Det brukar ju alltid sluta bra..

Efter 5 min smäller det. Inte i toan utan i luleås kasse och besvikelsen är total. Sån där känsla när man blivit slagen av sin storebror i 20 minuter och mamma inte ens ids skrika "sluta tobias." Den känslan.

Vad händer, jag går till mitt 3e hem. (sängen, max är mitt andra hem) och lägger datorn på sidan och lite hopp, Luleå får utvisning med sig och Hjalmarsson smäller in den... Lyckan är total och det kändes som att jag ville gråta av lycka denna gång... Luleå vinner efter att den tandlösa målskytten som har större smil än gurra vallgren dunkar in sitt första mål för säsongen.

Vad har vi lärt oss av detta? Hockey ska ses i sängen.  På tal om samtal med micke så tog vi samtalen från toan till nästan steg. Jag frös så förbannat och micke ringde så jag tog med mobilen i duschen och chillade där. Klarade av strålarna riktigt bra och styrde dem på andra sidan och utanför mobilens räckvidd!

Det handlar alltid att ta det till nästa level. Jag har gjort det, JUST DET! Jag har ju börjat löpa track, ska berätta mer om det snart men först ska jag berätta om hur jag tog det till nästa level. Jag rakade låren... (kan jag skriva no homo nu?)

ALLTSÅ, sporten handlar om att vara så snabb över mållinjen som möjligt och att raka mina hårlösa lår gör ju inget enligt mig. Jag har hår på kroppen. Jag är inte 10 bast men mina lår har dålig hårväxt och jag klagar inte, gillar inte håriga lår bara. Äh, haha. Varför skriver jag detta er. Det är en avslöjande blogg detta.

Har så mycket att skriva om men de gör jag på tisdag tror jag. Detta räcker bra och några bilder med förklaring avslutar jag bra med!

Spirit week! Fråga inte varför temat var salad dressing..

Baken.

Fet skoltröja, tråkigt att de inte har sånt här i sverige

Seniors 11!!!!! Hittar ni mitt namn där uppe vänster?

Om ni inte gjorde det så har jag gjort en större en för alla äldre läsare

Riktigt varmt, runt 25 grader här om dagen. Riktigt jobbigt att springa i värmen(bara 5 timmar från dig till mig nu, ni borde förstå varför med denna bild, får se om någon är smart nog, eller "vågar" kommentera)

Toam's dagböcker! Nummer 2 och 3!

Har mer bilder och information att dela med mig men sparar det till nästa avsnitt.

Förstår ni att det bara är runt 2-3 månader kvar tills jag lägger ner denna blogg. Blandade känslor!


Inte varit sugen

Inte varit sugen på att skriva alls de sista 2 veckorna. Flera saker spelar in.

Lite tid, mycket att göra
Att jag är trött
Att jag är slö
Att jag borde packa upp min resväska (flyttar tillbaka till värdpappan på söndag så ids inte)

Ja, ni ser hur slö jag är. Dock ett styrkebesked jag har börjat träna track(löpning), det är ett helvete säger jag, har träningsverk i kaggen av löpning?! Det sista jag förväntade mig.

Lovar att skriva på söndag och var inte ledsna, ska avsluta som Eino hade gjort.

Det är väldigt sant vad gurun Eino (E.U) Säger eftersom jag också har vunnit matchen mot viruset. Här kommer ett ihopplock.

"Eino har vunnit matchen mot viruset. Det gick ganska lätt, när man hade rätt medicin. Hoppas att Luleå Hockey hittar samma medicin , som Eino gjorde, då blir det lätt vinst. Matchen kan börja. Ha en trevlig dag, sköt om dig! Kul att du läste. Kul eller hur?"

Är jag fransk eller bara jävligt romantisk?


World day
!! Idag kunde man vara fransk, ryss eller från italien. Jag valde Fransk och Brett Ryss: Såhär såg jag ut:

"nice stash bro" Baskern, tröjan, stashen. Så franskt..

Idag skulle vi framföra våran rapplåt som jag skrev. De andra i gruppen var liffa och kunde inte göra något. De hittade ett beat till min rapp som vi inte använde.
När vi skulle sjunga säger en grabb"vi sjunger tillsammans så vi inte behöver skämma ut oss"
YO
New hope syndomet igen. Idag har jag också varit så arg så jag slog i 2 skåp i skolan men det är en riktigt lång historia... Rosie... =)

Något som gjorde mig gladare var att de fixat in en RIKTIG cowboy, en klassisk cowboy med 60 år på nacken, han påstod sig ha 3-4 världsrekord och jag tror han efter det han visade sig. Han kunde tex snärta sina piskor 7.4 gånger på en sekund.

Han hoppade igenom sitt egna lasso runt 15 gånger och det var också coolt, sånt man sett på youtube. Han hade världsrekordet tror jag han sa: 450 gånger utan att stanna.

Runt 6 for jag och brett till skolan igen, han hade J-band (jazz) och jag ville se dodgeballturneringen. De var tvugna att med en brud på varje lag och det gjorde allt bara bättre. Det var skumbollar men några sköt dessa bollar rätt hårt...

Tjejerna hann inte ducka och det blev några riktigt bra skott i nyllet till publikens glädje, de spelade jazz i 3 timmar och sen for vi hem

Sista dagen
och idag skulle allt avgöras!!!! Det är ju en tävling det här och Seniors fuskar alltid så de vinner har jag hört...

Idag så fick man 2 poäng om man hade sin spirit week shirt och jag köpte en faktiskt, roligt minne!  Bild kanske kommer någon vacker dag.

Hade inge fit for life idag eftersom min lärare satte upp för stafette vi skulle springa senare. Det var seniors och freshman i samma lag och Juniors och sophomore i samma lag. Freshman är yngst så de fick vara med oss seniors!

Det var stört bra tryck i hallen och hela skolan var i sporthallen för att se detta!

Det började med en enkel stafettbana, ett tjejlag och ett killag på 10 pers. Tjejerna vann och killarna förlorade. Stafett är inte min starkaste gren så jag stod över. Ibland förstår jag mig inte på varför vissa ställer upp. Nu ska jag försöka att inte vara `könsdiskriminerande men det är svårt ibland när man ser vissa tjejer idrotta....

Och vi hade en grabb, utveckingstörd som sölade ner oss kanske 4 minuter och när varje sekund räknas så blir det svårt. Men det var ingen som klagade på honom så det kändes bra.

Här kommer jag in i bilden. Izzy dizzy körde jag och såhär ser det ut.


Man ska snurra 12 varv runt denna grej och sen springa tillbaka.. Vi ledde lite men jag körde stenhårt, de var roligt för de var rätt bra jubel när det var min tur.

Efter 12 varv så sprang jag tillbaka med byxorna i knävecken. Jag var så snurrig så jag missuppfattade vars målgången var och en grupp av lärare missupfattade och trodde att jag skulle stanna innan jag sprang in i dem men det gjorde jag inte.

Ska inte säga att jag dödade någon men någon bajsade på sig garanterat. Det var 5 kvinliga lärare och 1 av dem var gravid, det var inte hon jag siktade på. Jag gick från 100 km/h till 0 km/h på 0.3 sekunder och tröck la händerna mot väggen, det var som i filmerna när man kysser någon, så nära var jag.

De manliga lärarna skrattade och skakade hand med mig och jag bad om ursäkt till den kvinnliga som jag förmodligen skrämde livet ut. Kontentan av detta är att jag vann och det är alltid viktigast.

Nu var det dags för avslöjandet, vem vann spirit week? Var det Vi eller juniors?!

Vi stod på varsin sida och båda skulle storma om vi vann:


VICTOOOOOOORYYYYYYYYYY

Det var tv-puck scener som utspelade sig. Alla i en stor hög. Jag hoppade på några grabbar och fick snabbt ett bra knä i huvudet men jag gav 4 så jag var på +-sidan

Pepprallyt var för övrigt riktigt roligt och jag skrek så lungorna torkade ut lika fort som detta inlägg torkade ut

Såg att folk gått in och förväntade sig att jag skulle skriva på dagen för er men nu kommer svår spelförståelse in. Det var såklart på dagen för mig eftersom jag är 6 timmar efter just dig.



Köra över gravida kvinnor eller spirit week som det heter

Mycket har hänt, luleå är 4a i grundserien och de var runt lika länge sen jag hade en riktigt bra "bög hög" I ungdomdsmunnar. Allt om detta kommer I detta relativt långa inlägg.

Jag ska göra det speciellt idag eftersom jag börjar från slutet. Vad gjorde jag idag?
Jag rockade stenhårt på en konsert för Carly. Denna tjej har leukemi och när det inte är gratis så måste man få pengar någonstans ifrån och några grabbar från våran skola hade en konsert för henne. Billen kostade 12 dollar och jag var mer än glad att betala detta.

Konserten var löjligt bra. De spelar gammal hårdrock och det var runt 250 pärs på stället... Det var riktigt torrt, ingen ville göra något som vanligt i new hope. De bryr sig om hur folk ser dem som person och de vill "vara coola" inför varandra.

Sket fullständigt i detta.
1: För att jag inte bryr mig
2: För att folk säger"he's from sweden" och jag kan göra vad jag vill.
3: less på alla töntar.

Jag kan säga såhär, jag var inte naken för att folk började kolla på mig med konstiga ögon "vad gör han?" Men småkidsen framför mig började tillslut nicka lite sakta med huvudet. Sen kom det några polare som också var seniors och hjälpte mig så småkidsen inte tyckte att det var lika skämmigt att "göra bort sig"

Jag (vi) vi igång de mesta i publiken vad jag såg. Såklart i sådana här sammanhang så är det 40 småungar som står längst fram utan hjärna som tror att det är lugnt där och att inget kommer att hända.. Kommer ihåg när jag och Markus fällman (lk förra året) såg Petter och det vars samma saga. en massa småkids, tjejer som står där. Vi var glada jag och markus och hoppade och hade kul. Det var bra tryck bakifrån så vi försökte rädda dessa korkade tjejer framför oss som inte kunde andas på grund av trycket bakifrån. När vi hoppat ett tag så pekar vakten på scenen på oss och de kommer ett led på 10 vakter och sliter ut oss. Vi fattar inget och de tar ut oss ur publiken för att snacka med oss. De hade inga vettiga argument, vilken skräll, som att det aldrig hänt förut. De lovade oss att få in oss igen men de skojade bara tydligen. Som tur är så vägde man 100 pannor på den tiden så vi var framme på samma ställe ganska fort.
Tillbaka till vad jag skulle säga. Ungarna och tjejerna var där och de blev lite "livat" så folk flög omkring såklart.. Aja, ids inte berätta mer om det =)

publiksurfing var något som hände hela kvällen. När småkidzen såg detta så ville de självklart också göra det. Det är ganska lätt när de väger 40 kg så vi skickade upp säkert 20 ungar under kvällen. De flesta ungar överlevde hoppas jag...

Vissa ungar var större än andra, kommer ihåg en grabb, med 2 ord ska jag beskriva honom. "big boy" Vi fick upp honom i luften men sen när han kom till de mindre starka i publiken så föll han ganska hårt som resterande ungar. Några landade med nyllet i backen tror jag.. Aj


Konserten var tung som sagt och jag gjorde det jag skulle. Krigade!


En svettig toamen är bättre än ingen toamen

Västen som ni ser är färgad orange och det är för att färgen för leukumi är just orange.
Snodde också med mig ett plektrum som kan bli värt mycket pengar senare!

(mamma, mormor, kolla. Jag biter inte på naglarna)

Roligt är också när tjejer ska bli presenterade till/för mig. Det är alltid samma saga. En tjej som jag inte känner självfallet kommer fram till mig, hon har ingen aning hur hon ska göra så jag sträcker ut handen och hon tar den. Jag ger henne en bra handskakning och presenterar mig. Sen börjar de skratta...Samma visa varje gång. är det för att jag är en extrem stereotyp för en svensk eller att hon inte vet vad hon ska göra och börjar skratta? Den frågan kommer jag nog aldrig att få besvarad tyvärr.

Kom över denna bild eftersom bilderna från igår blev publicerade, denna beskriver min kväll mycket bättre!

Go hard or go home baby

Eftersom jag går bakåt så är det fredag som de pratas om nu! Idag hände rätt många roliga grejer!

Först en snabb bakgrund vad denna Spirit week är! Spirit week är en vecka i skolan där man bygger upp sin skol spirit! I vårat fall så var det ganska lätt eftersom det inte fanns någon spirit innan. Som sagt så är min skola bestående av töntar och sånt så de vill inte "skämma ut sig"Jag tog tag i det så mycket som jag kunde tyckte jag.

Det fanns hawaii day
cowboy/girl day
Toda day (typ av mantel man har på ena axeln i romerska riket)
World day (fransk, ryss och italiensk)
Spirit t-shirt day

Vi börjar börjar från måndag för jag "förstör" allt om jag börjar från slutet!

Temat Hawaii var ganska enkelt för amerikanarna eftersom deras klädstil är som den är. De finns inte många i sverige som glider runt med hawaii skjortor men i US är det inte ovanligt tyvärr.

hade ingen skjorta över men jag gjorde det bästa av dagen och fick en krans.

Bättre än inget!

Idag hade jag också ett stört bra snacka med Carl, Gurra, Grabbarna(samme) och Vickan å Mallan såklart. Klockan blev 8 och tjejerna var tvungen att åka hem såklart så jag fortsatte med De hårdare grabbarna och Carl. Efter 4 timmar och 46 minuter var vi klara och färdigtorkade. Det slutade med att grabbarna sov över hos klang.

Tisdag och Cowboy day var nästa tema och jag hade inte en häst till godo så jag tog på mig en skjorta, skjortan var blå och jag knäppte alla knappar i den(högst upp)

Folk i skolan frågar alltid när jag gör något speciellt som idag när jag knäppte den högst upp och jag svarade bara: "för att jag är gangster"

Brett frågade efter skolan om jag ville hänga med han och springa och jag gjorde det konstigt nog. Om ni inte visste så ska jag springa som sommarsport för att se ut som jeppe B när jag kommer tillbaka så jag tog tag i det och löpte intervaller i uppförsbacke. Det kommer bli en tung sommar känner jag ;)

Nu var det Toga day och brett hade en Toga på sig, ett lakan blev det så jag ville inte vara sämre och grabbade ett blått lakan och satte på mig detta lakan. Det visade sig att folk inte hade toga på sig eftersom det är sjukt fult faktiskt haha

De fanns regler, man fick inte visa en tisse som exempel. Förr i tiden var de ju nakna! Men t-shit finns ju så det var inget stort problem.

I fit for life körde vi deadlifs 8,6,4,2 (man går upp i vikt varje gång) och bänk 8,6,4,2. Sen en bra avslutning var 100 armhävningar på tid....

På kvällen så for vi och spelade volleyboll med skolan. (de har många skolaktiviteter som är roliga) och speciellt denna vecka. Det var jag, Brett och student government i samma lag och vi var inte extremt bra. Jag måste ge mig själv att jag var bland de bättre! Vi hade en bra tjej vid namn alyssa men ni bryr er nog inte om det så mycket.

Eftersom vi hade student government i mitt lag så bestämde alltid vi vad det stod i matcherna, låter extremt likt communism och de hatar ju communism här?!?! Hmm..

Kapar här och lägger in resten, berättar om när jag nästan körde över en gravid kvinna


RSS 2.0