happy ending?

Idag var det 41 grader varmt. (21 grader for varmt)For annu inte trana fotboll men jag ar dar och kollar. Deras tranare verkar vara en riktig stolpe. Brett gillar inte honom. Ingen gillar honom som jag forstott. Kanske inte ar so konstigt eftersom att han inte sagt hej till mig annu. Varit po 4 traningar...

Sprang istallet for att kolla po deras ovningar.. ANTLIGEN har de pumpat bollarna.. Kande po dem och de ar annu inte tillrackligt pumpade.. Herregud. Deras system hanger po att sophomores ska pumpa bollarna (de yngsta). PROBLEMET ar att sophomores tycker att de gor ont att nicka so de  vill inte ha pumpade bollar. Tranarna ar for sloa for att pumpa dem. Seniors ar for sloa och skyller po sophomores. De gor bara runt runt..

De har ett system. Seniors (aldsa) ska inte gora nogot. De for go fore i matkon (antar jag) sophomores hamtar vatten, knyter skorna ot seniors.. Nastan.

Fick veta av min CCI tjej att jag forst inte var valkommen har i pennsylvania, new hope. Skolan hade redan 3 utbytesstudenter. (kinser soklart) Do skrev brett ett longt brev till rektorn och nogon till viktig person. Brett ar kand har i skolan for att vara duktig och han kanner rektorn och de flesta larare bra. Han fick dem med detta brev att andra sig och ta emot mig.  De trodde man aldrig. Blev nastan torogd nar jag horde det.

En annan rolig sak som hande var nar jag ot glass med CCI tjejen och en trevlig kines. De  gick att bestalla en god glass med happy ending.. Jag och kinesen tyckte de var roligare an cci-tjejen som inte forstod vad som var roligt.. Fick ingen happy ending.

nu family guy maraton. Sprutar avsnitt.

RIP marketta. Isabellas mormor.


frustrerad

Over att datorn inte funkar. Jag var po en affar som skulle losa det. Fick inget svar men ska nog losa det. Ska ladda over alla bilder po nogot och kasta den i backen so den aterstalls.

Var po beachen idag! Ongrar att jag inte har kopt en kamera. Hade so roligt! Var so varmt i vattnet. MEN FICK INTE BADA! Betalade 8 dollar och fick inte bada. De var tydligen nogon orkan som var povag. Brande mig ganska mycket eftersom brett missade nogra stallen. Ganska monga stallen..

Po tal om orkaner. 5 or sedan katrina idag!

Po tal om World news som jag kollar po ibland. De ar ganska roligt eftersom de kallar de WORLD news och 9/10 inslag handlar om USA!

Ska inte klandra dem. De kan inte vara latt att vara amerikan.

Ska fixa gymkort i veckan! 33 dollar for 1 monad och jag for 1 monad so 2 monader = 33 dollar. Varit dar 1 gong och korde igong men den "vanliga" traningen. Korde en ovning en kar van gustav uusihannu lart mig. Den tar andra fron vaderna upp till roven. Var minst tranad i roven so har soklart mest traningsverk i roven. Fiasko..

Traffade 2 aldre grabbar har om dagen som ville att jag skulle borja spela lacrosse! Verkar vara en rolig sport men de behovde en molvakt. De ar bland de varsta sporterna att vara molvakt i. Som handbollsmolvakt fast lite snallare. Man har skydd for nyllet. Blir nog en kottande back istallet.

Ska kopa en Kamera so ni slutar klaga. Blir nog en nikon.




Vars 'a'r Ikea?

Skont! Familjen har fixat so jag kan doma har i usa. Jag ska doma typ 6oringar som har bloja och nappflaska. De blir sakert roligt. De ser som inte att de gor att "utvecklas" och att jag ska stanna dar! Ska forsoka snacka upp mig till 10oringar som jag domer i sverige.. Eller? Var po Bretts match och domarna dar log po 65+.. nar de blev offside korde dom offsidetecknet po football vis! De hade verkligen ingen koll. Kollade lite med en po laktaren och systemet bygger po RUTIN. Frogade om de basta domarna verkligen var 65+? De spelar ju ingen roll om man domt i 1 or eller 40 or om man ar skitkass efter 40 or??!! Aja, de loser sig.

Betalningen ar ganska knepig har i usa eftersom jag inte for tjana pengar. Antingen kor jag "under bordet" eller so ger dom pengarna till Paul so har han lovat att ge mig riktigt fina "govor" for pengarna. Kanske en fantastisk julklapp?

De ar riktigt svort att forsto de i fotbollslaget for de snackar extremt snabbt och otydligt. De gor mycket lattare nar jag ar ensam med nogon eller nogra. Tex igor nar vi sog fyrverkerier. De var roligt. De kor fyrverkerier varje fredag for att locka turister till New hope dar jag bor. De small po riktigt bra och de backar garanterat po det. Hoppas de forstatter. De var ganska fullt po gongbanan po bron dar alla stod och kollade so vi (jag, brett, tim, rebecca och janie) Sprang po vagen.. Bilarna korde inte so snabbt so de var ganska lungt. Tills de kom en bra lastbil i bra fart. De var bra nara att Tim fick en backspegel i ryggen. Han hade fullt upp med att holla kartongen med munkar som han nyss kopt. Vad ar mer vart? Foresten. Nar fyrverkerierna smallde horde man "boooorn in the USA" fron stora hogtalare. Klassiskt


En annan klassisk grej ar frillan po alla ungdomar. H'o'ga po gr'a's, lantbrukare, donkenfolket. Ja, alla. Den ar ganska kort vid oronen och sen ar de som att de lagt en chipspose po skallen och klippt runt. Tror madonnafrillan, m'o'ssan, kommer go hem. k'a'rt barn har monga namn som momme brukar s'a'ga. (momme 'a'r mormor for alla utan spelforstoelse)


ETT problem som gor mig chockad varje gong de hander. Nar man spolar po toaletten SO SPOLAR DE OT FEL HOLL... Har borjat blunda nu so jag inte forstor psyket helt.

Ska snart fara och fixa datorn och ha mote med min CCI representant (cci ar min utbytesorganisation har i usa. Som STS i sverige)

CCI verkar forovrigt vara ett riktig hopp och lek foretag. Snackade med henne i telefon. Vet inte vilket sprok hon pratade. Hon har hand om 4 kineser ockso so hon kanske glomde byta tillbaka.

God eftermiddag.







forsta motet med skolan

Trodde jag va! Jag, Barb och Phil okte dit och trodde de skulle ta 2 timmar. Fyllde i papper om jag hade nogra sjukdomar eller sont. Redan fyllt i 250 sodana papper so de var en barnlek. Tog 20 min, sen drog jag till Bretts traning. De tranade inlagg men ingen av grabbarna fick upp bollen i luften haha..

Jag har ljugit! Barb frogade mig : "brukar du tvatta och sont hemma?" "Sjalvklart" De kandes battre att saga so for jag har stallt in mig po att mosta tvatta och sont har i staterna.

Den forsta STORA saken som jag redan markt po mig som forandrats ar att jag lagger mig 10 po kvallen. De finns helt enkelt inget att gora eftersom alla lagger sig 10 har.. Hemma kunde jag sitta po msn till 4 po natten och tomsnacka med alla men de ar inte lika latt nar jag ligger 6 timmar baki. Har nogra utbytesstudenter som jag snackar med senare po kvallarna. Typ 6-8. Kanns konstigt att saga so eftersom en kvall startar 6..


Jag blev lite chockad nar vi ot middag igor. Eric (den aldre brodern, S) tjej kommer hit och besoker. Do sager Barb. Ja, do for Eric ta soffan och carter sova po golvet. (Carter ar Bretts polare som inte for sova hemma utan foraldrar eftersom han skippar skolan do) Jag nastan rackte upp handen och frogade... Va? Ska eric och hans tjej sova i soffan?? Nej, hon sover i Erics rum.. Blev lite mer fundersam om hon skojade med mig. Bad henne att  forklara for mig hur de funkade. De far tydligen inte sova i samma sang foran de ar gifta i hennes hem..

Hon hade lite spelforstoelse nar hon sen forklarade att de sakert har "stekt aggen i stekpannan" Men inte i hennes hus. DE var lite konstigt att hora men men :) Man lar sig alltid nogot


SEN EN sjukt hangig sak.........Drog med laget och ot frukost idag.. Grabbarna bastallde in 1 sak. 2 saker, 3 saker. Coke, choklad. Tankte, de blir dyrt for dem.. Sen staller sig ledaren upp och sager. "for att de inte ska bli nogot skitsnack senare i laget so delar vi po notan" VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? Mitt kostade 5.5 dollar och jag fick betala 11 dollar nu. Klart grabbarna bestaller in nar vi delar. De hade jag ockso gjort.


20 burkar coke

Tjenna, ska forst visa en av de roligaste reklamerna som gjorts..

http://www.youtube.com/watch?v=Y-hA1Les_hI&feature=related

En sak som alltid ar viktig ar det har med idrott och spel.. Jag erkanner att jag inte VAR battre an min bror tobias i tex, pingis eller NHL 04... Men nu nar jag ar aldre an min hostbroder so ar jag ockso battre an honom i NHL, fifa, pingis och mariokart. An so lange soklart :)

Jag sitter hos Barb just nu och allt kanns bra. Hon har 2 djur. En katt som gillar att bitas. Den har inte bitit mig an, foran idag!!! De kandes bode bra och doligt.. De doliga ar att de gor ont och de bra ar att han har "accepterat" mig.
Hon har ockso en hund som heter Hawk, som ar dopt efter Tony hawk. Ratt coolt faktiskt. Hawk ar 13 or om jag inte minns fel och det ar en greyhound. De brukar leva till de ar 10-12 or enligt Barb. De som ar lite sott men ando riktigt jobbigt  med Hawk ar att han har alzheimers. Han kommer alltid nar man minst vill. (ser po tv) och borjar skalla som en tok. Han tror alltid att de ar nogon inkraktare har.

Var po soccertraning. De borjar lira 07.00 och slutar 12.... De har en paus mellan po ca 1h.. Jag har aldrig varit lika bra som bjorn q men jag har en liten chans i detta lag. De var riktigt doliga haha. De brukar endo vinna deras matcher och har inte forlorat po lange. Var och kollade in volleybolllaget. De var annu samre.. Herregud. De hade spelat i nogra or och de visste inte ens vars de skulle sto..

Efter traningen so snackade jag med nogra grabbar fron laget. (de var riktigt svort att forsto vad de sa for att de pratade snabbt) Jag forstor dig morfar hur du kanner. En snubbe namnde ganska direkt att han gillar att roka po och mola grafitti.. Annars var han helt okey :) En annan kille frogade om jag gillar att sufra i bilen. Jag svarade inte men han ba : vi kommer borja "bro-hanging" eller vad han sa. Man sager bro till nogon som man ar tight med. De kandes bra att traffa nogra andra! 

En dam addade mig po facebook och borjade snacka svenska med mig. Hon gor po skolan. Nu kan jag inte komma undan genom att borja snacka svenska och de var ju trokigt..


En annan rolig sak att namna ar att de ar 591 cl i en flaska coke! Riktigt skont. De som ar so fantastiskt roligt ar att de stor "no refill" po flaskorna.. den som tryckte po det kan ju inte ha alla indianer i kajakken..

Barb har ockso kopt 20 burkar coke till mig. hohohoho

T'o'cke

De sprutar inte inl'a'gg men h'a'r kommer ett

Tjabba, Jag alskar amerika. De har so roliga grejer har som inte finns i Sverige

Tex de har ett tvprogram som heter ultimate gamer. De beskriver de sohar :  all-new reality competition series to find the "Best All-Around Gamer De ar som ett vanligt program fast de spelar videogames och datorspel typ :P De flesta deltagare har asiatiskt ursprung. Skr'a'll..

Jag var 1a gongen i kyrkan i mitt liv po en sondag (tror jag) och jag har ALDRIG sett so mycket grott hor po ett och samma stalle. Soklart so var prasten svensk och ville sjunga en massa snapsvisor och prata svenska. Vi pratade i 20 minuter. De var kul i 5 minuter.

Jag och brett TOG HANS BIL till dunkin donuts. De var fantastiskt. (mamma, han ar en duktig forare och kor valdigt sakta och ansvarsfullt) Vi kopte 12 bad boys och de var so goda. De gick po ca 70 kroner med coke. hehe. Inte sista gongen jag far dit!

Vi gick sen och kopte mat. Eller Brett kopte. De var 2 damer dar i 17 orsoldern.. Brett presenterade mig och jag forsokte skaka hand med dem. De visste inte vad de skulle gora haha. Sen borjade de typ skratta ot mig. Chill. Jag frogade Brett om de inte ar so "inne" att skaka hand och han sa att de ar de typ. Vi kom fram till at de var liffas och doligt uppforstrade. Vet inte hur jag ska bara mig ot nar jag ska halsa. De loser sig

Jag ALSKAR heltackade mattor. De ar so mjukt och skont. Jag var ute och lopte (inge myt) och nar jag kom in la jag mig bara ner och somnade po mattan. Paul har en katt. PUMA som gillar att retas. So nar jag log dar so skraffsade han mig i skrevet och vackte upp mig hela tiden. Som tur ar so tar de bort framklorna po kattarna. Thank god for that :) En annan grej som ar chill med Paul ar att man inte behover ta av sig skorna nar man ar dar. Valdigt skumt men jag gillar de. Soklart tar jag av mig skorna men de ar skont att go in till koket direkt efter jag varit ute hehe.

Jag gillar allt an so lange. Forutom frukosten.. Jag saknar mommes pl'a'ttar...

Ska sluta nu innan de blir for trokligt att lasa (du vet vem du ar)
Kommer ett nytt snart, typ imorn

Ses po lan, puss och kram?

T'o'cke



De sprutar fettig mat och de kommer absolut inte sluta spruta

Ska forsoka gora en long saga kort. Som ni marker so fattas 'o' och de andra bokst'a'verna. I alla fall. Allt i New York var underbart och jag har fatt nogra vanner som jag kommer besoka senare i livet! Vi hade som en pjas i slutet av veckan och de voran (backstreet elephants) Voran s'oooooooo'g haha, soklart var de tjejer som skrev pjasen och de sager ju sig sjalv. Vi vann inte. Kom 5a i STS olympics. De var en rolig grej och jag uppskattade allt po hela veckan.

Vi hade en "fest" po campen. De var ratt kul MEN vi var tvungna att lagga oss 12. Sov 1.5 timme den natten och steg upp 03.30. Ganska pigg eftersom man inte kommit in i djupsomnen. Fick en lunchbox (som var riktigt acklig som vanligt) De ar RRRiktigt kassa po gora sont. Ingen spelforstoelse alls tyvarr. Alla checkade in sina grejer och soklart ar de fel po min biljett. Men jag var inte ensam so de kandes skont.. 4 stycken var vi. 2 honor och 2 hanar. Gick till min terminal och vantade dar. 1 av honorna hade packat so mycket skit. Typ horspray (vet att de inte ska sto sodar) och sont viktigt (enligt henne) Hon var villig att betala 50 dollar for allt. De var riktigt dyra grejer.
 Jag gick med po att ta hennes Nessesär for att vara snall. Det kommer hon angra. Jag satt med 1 hona fron danmark och 1 hona fron frankrike po planet. Valdigt trevliga damer. Vi gick av planet och vantade... Vantade... Vantade. Ingen dok upp. Men efter 1 timme so dok fransyskans hostparents upp. Extremt glada och trevliga! De bodde bara 1 timme fron mig so det var nice :) Soklart missade VI att jag hade hennes Nessesär och ni kan nog lista ut resten.. I alla fall. danskens hamtning kom efter ett tag och jag satt dar sjalv. STS ringde mig och sa att de kommer att komma men de sitter po viktiga moten. Jag frogade ganska snabbt, n'aaaa'r? Fick svaret 5 po dagen. Klockan var do 12 och jag hade redan vantar 1 timme. GREAAAAT. De kandes ganska konstigt for min vardpappa ar egenforetagare so de kandes ganska kortat att boka upp sig po en massa moten. Men de kanske bara ar jag som tanker so??? Som tur var dok de upp efter en halvtimme till nar jag holl po somna.. De verkar inte ha so bra kontakt mellan CCI och STS. De har inte ens varandras nummer verkar de som haha. Vi drog po burger king och de payade for allt. Kandes ganska bra! Vi for sen hem till Paul. De var riktigt varmt. RIktigt varmt so jag bytte om till mer softare klader :) Sen traffade jag barb som blev kar i mig po 5 sekunder eftersom jag kramade henne nar hon strackte fram handen ( jag vet att jag ar ett geni) Vi for po en som festival och de var en massa djur. JUST DET. Innan de so tog Paul ut pengar och de aldre damerna po banken ville se denne svensk och de fick de!

Jag markte ganska snabbt att de var skona. De gick att diskutera med markte jag. Hon berattade att hon varit i danmark och sverige och lite overallt i norden so jag tog upp de dar med nyheterna om hon trodde samma som jag (att sverige tex har valdigt bra koll po varlden och spec USA) och att nyheterna i usa bara visar som Inom usa. Hon holl med mig valdigt mycket. Hon ville hallre ha som i Sverige an som hon har nu. Tog upp lite andra saker ockso som vad som ar "inne" i usa att ha po sig. bla bla bla. Fick ut mycket roliga grejer :)

Barb jobbar med ett jobb som ar hemligt. Man for inte besoka henne typ haha. Riktigt konstigt. Hon jobbar med medicin eller nogot. De hade tydligen retat henne for att hon skulle fo en svensk son po jobbet so de var perfekt att hon fick min "i love swedish boys" t-shirt. Hon blev so lycklig och skrattade gott. Hon ska ha po sig den po jobbet imorn so vi for se hur de gick.

Sist men inte minst. PAUL har ett trumset. Som ar ganska nytt so jag har rockat gott idag! Kandes bra att fo spela. De var lange sen :)

Puss och kram, ses po lan

1a gången på donken i Amerika. Absolut inte sista.

Tjabba. Jag sitter här på en liten dator typ lika liten som min hand. Riktigt svårt att skriva men man lär sig. Jag är som ni vet (mamma, momme) i New York på preperation course för att "lära" mig att överleva i amerika
Ska ta upp några stört viktiga grejer.
1. Donken är mer genialisk här i usa, tro det eller ej. Vi gick faktiskt runt på manhattan och LETADE donken. Det trodde jag aldrig skulle hända.. I stockholm vänder man ba nyllet och ser en ny donken. Man borde inte ens behöva vända något för att se en ny donken här trodde jag. Aldrig sett så många kineser jobba på ett och samma ställe! Och det var denna amerikan som skrek på kineserna vad de än gjorde. Om de gjorde något bra så klagade han. Något dåligt så skrek han. Drog 2 double cheese. En mellan coke här är som en stor coke hemma. SWEET
2. Jag gick in på toan här på stället vi bor på. ALDRIG blivit så rädd i hela mitt liv. De var på natten och jag spolade. Tur att jag gjorde det jag skulle innan jag spolade för annars hade jag inte behövt spola om ni förstår ;) De är hur högt som helst!!!!! Så nu håller jag för öronen för att inte bli hörselskadad. Fick typ hjärnskakning första gången så nu är det redan försent

3. När någon frågar "wzup" här i usa så menar de såklart inte "vad händer" utan bara "hey" och det är kanske inte så lätt att fatta första gången så såklart svarade jag typ. tjabba, typ inget. chillar, dudå? Och han kollade på mig som att jag var från månen.. 

4. De är så fruktansvärt varmt och fuktigt så man inte vill gå ut på dagarna typ. De är dock underbart med air condition på alla affärer så man går ofta in bara för att svalka sig

5. 5e och de största i-landsproblemet är VARS ÄR ALL COKE?!?! på frukosten kan man välja mellan allt från pepsi till mountain dew. MEN vars är coken?! Hoppas björn läser detta och skickar lite coke från ica.

De var allt. De värsta i-landsproblemet som ni ser är coken. 

G-night
/toam

nu blir det sista eftersom min dator är sönder

Datorn är sönder, toamen har fått amerikansk pizza.. Jag menar, jag lever och känner redan hur kaggen växer!!!!
klockan är 22.29 amerikansk tid och 05.30 svensk tid. Jag känner att jag behöver sova.
G-night¨
(kommer ett bra inlägg snart)

2a och längsta blogginlägget i mitt liv. Eventuellt sista?

Som de flesta vet om har jag fått placering i pennsylvania, new hope! Verkar vara ett skitbra ställe faktiskt! Trodde jag skulle få en kass familj nu när de kom så nära "deadline" men de verkar ha försökt och lyckats! =)

Jag har en bror som är 17 år, Brett heter han. Han gillar att lira  Soccer, music, cycling. Inte så mycket för att cykla men har man en bra hojj så gåre ju.

Sen har vi ju Eric, 20 år och ska glida till college (i hans rum ska jag bo). Han gillar photography, weather, rock climbing.

Pappan ligger på runt 50 bast och verkar ganska skön på inläggen på facebook. Klagar på alla teens som blivit kända p.g.a att de gjort bort sig typ haha. Han passar in med mig mest tycker jag! music, hockey, outdoor activities.

Mamman ligger på starka 45 bast och är en typisk amerikansk hemmafru. På fritiden så lirar hon Music, gardening, home decorating

På tal om familjen, jag snackar med Brett nu på facebook och jag har frågat ut honom lite nu! Jag kommer bo 2 veckor på varje ställe. Glömde säga att de är skilda men de är jag ju van med så det gör inget. Som jag brukar säga. Bättre med 2 kylskåp än 1 ;) Det är nära till skolan och de går ca 500 elever på skolan. Vilket brukar vara bra eftersom man blir som en "kändis" i skolan. Bad han ladda ner skype så snart ska vi prata på riktigt vilket kommer vara chill. Förhoppningsvis alltså ;) De verkar bra just nu. Kollat lite bilder på alla i familjen och de verkar normala.
Klarpratat med Brett nu. Vi snackade om skollunchen. De fanns allt skit man kan tänka sig ;) i like it. Frågade om han åt maten i skolan eller om de gjorde den hemma. Han sa att mamman eller pappan gjorde maten åt honom och jag sa att jag skulle göra likadant. Då fick jag ett skönt svar "we got you man" =) Frågade om football-laget. Han sa att de sög (vilket jag också gillar) Han kände alla på skolan. Vi har något gemensamt i alla fall (nästan).

Nog om familjen. Jag drar ju till new york på 4 dagar! Fredag 07.00 är det samling på arlanda. Kaos, jag vet.. Ska vara där i 7-10 dagar om jag inte minns fel. INHANDLA var ordet! Mamma tycker inte att jag ska köpa något i new york eftersom att jag kommer slänga allt jag köpt och köra deras stil. Vilket jag tror är väldigt FEL! =) Hon har läst och tror att hon kan allt. =)

Kommer också sitta på floras kulle imårn (idag) och säga hejdå till de som vill. Vet att de låter konstigt men de är de bästa jag kunde komma på. Blir typ 20 min var eller nå. Eller så sitter man i ring å snackar typ?!?! Vad vet jag  =) De löser sig. Om någon vill säga hejdå. Annars har jag ju MANNE att snacka med.

Hoppas jag inte missat nå. Godnatt

RSS 2.0