Toam's home!

Ställde mig upp och sträckte på armarna, blev svinskraj att jag skulle slå händerna i fläkten, då kom jag på. Jag är hemma. Frågan, hur känns det? Eller: Hur var det? Har jag fått säkert 100 gånger utan att överdriva. Men om du läser det här och det är enklast att börja en konversation "Hur var det i usa" eftersom vi inte är så bra kompisar så är det såklart fritt fram. Fråga på!

Och hur det är ska jag förklara i nästa blogginlägg. Jag har inte tid att skriva allt på samma gång.

1: Det kommer ta mig 20 timmar tillsammans om jag går igenom allt
2: Jag har inte 20 timmar
3: jag måste få tag i alla bilder och strukturera allt i rätt ordning, vilket inte kommer att funka.

Men jag börjar lite lätt med vad jag gjort idag innan jag börjar om sista veckorna i USA.
Min käre amerikanska vän ville ta igen missad tid, känns konstigt när man inte snackar med en person på 2 veckor när man har haft kontakt varje dag i 9 månader typ.

Hon visar här att hon kan räkna till 10. Duktig flicka. Nämen det var kul att snacka med Rosie, bara att hon var så koncentrerad på att måla naglarna.

Jag har lirat volleyboll idag, toam har aldrig fått stryk i volleyboll i Sverige med grabbarna. Idag lirade jag med Micke, John, björnsson. Det var svennarna mot blattarna. Vi tog hem 3-4 matcher. Inga konstigheter alls. Dock fick jag en boll i nyllet av john..när han skulle surva, men han är inte känd för att vara bra bakifrån.

Vi slog vad, de som förlorade var tvungen att tagga att de förlorade på facebook. Var aldrig orolig.

Jag lirade volleyboll mot joshua innan också. Det gick sådär för josh, vi vann såklart. Jag tror att han ska försöka vara på mitt lag om han ska vinna

Joshua visar hur man blockar

2 tjejer var med. De var faktiskt inte dåliga måste jag ge dem. Och så jag saknat svenska tjejer, no offence ;)

Micke, en annan utbytesstudent som var i Texas. Vi har styrt så vi hamnar i samma klass nästa år. Ska bli skönt att inte vara den enda med spelförståelse

Gurra tog ett dopp efter han förlora, jag blev faktiskt hyllad i usa för mina bilder och jag förstår varför ibland.

Toam med sin amerikanka high school tröja, kommer aldrig glömma min tid i usa. För alla amerikanare som faktiskt "tjuvläser" bloggen ska jag säga, bilderna är tagna från 8 pm till 2 am =)

Och vet ni vad som är mest ironiskt?

I USA gick jag NER runt 10 kg. I sverige har jag redan gått upp runt 2 kg. Grattis

Vi ses igen, men jag vet inte hur många gånger..

RSS 2.0