yo

Skadar mig varje dag på något sätt. Nu har jag fått tillbaka skadan i båtbenet. Ont som saaatan.

Pratade med Linus Omark på facebook :

Tjena Linus. När spelar du i phillie?


tja, när jag spelar i phillie?


Japp, jag är toabs bror om du kommer ihåg honom. Japp, flyers alltså. flyttade till usa som utbytesstudent och de vore fett att se en luleå-spelare!


jodå jag förstår att du är brosan, ni är ju tvillingar för fan :D:D

VA? Är jag så lik honom?

Bevis :


Bilderna talar för sig själva. Valde en bild där jag var så lik som möjligt. Svårt att bemästra håret han sitter på och framförallt skägget men jag försökte. Även då är jag inte lik.

Stort grattis mamma. Närmare 100 nu!






Radioaktivt? Nej, fett kallas de

Hej bloggen. Länge sen nu men jag har sovit. Ska börja med att säga att de är roligt att du Anette kommer ihåg hur mitt namn stavas =)  Sen "de radioaktiva" tror de skulle förbjudas i sverige av hälsoskäl.. De är äckligt fyllda med kalorier (love it)

Stiger ju upp 7 men innan de så snoozar jag i 1.5 timme! Vet att de är dåligt men de är underbart. Kom på en riktigt smart grej som gynnar mig. Ställt om snoozen från 10 min till 7 min. Och ställt klockan så jag får sova 15 min mer men ändå får ut samma antal snooze! WIN WIN sitvation

Amerikanarna är ju inte kända för att vara smarta, här kommer några exempel :
Har ni bilar som denna? Säger hon som sitter i en saab.
Lyssnar ni på amerikansk musik i sverige?
Är alla lika stora som dig och större i sverige? Min pappa var i sverige en gång och alla var gigantiska.

Vi hade en essay på en film. De var 2-3 sidor minst. Lämnade in en halv sida och fick 80% av 100% Fick 3a bäst i klassen! De var sanna ord jag skrev på pappret

Sen snackade jag med micke idag. Han har gjort lite ändringar i sitt schema. Han tog bort någon svår kurs och la in engelska för invandrare.. Roligt att han ligger på A i andra engelska-klassen. Underbart låter de. Han har alltså 2 engelskakurser. När man lyckas med de så är man boss.

Du är boss micke


För alla spelälskare. Bloons tower defense 4 expansion ÄR UTE!
Imårn kommer mina 3 stora chokladkakor om mina beräkningar stämmer. De brukar inte stämma men magkänslan gör de när de gäller mat.

Chips?


Jag har alltid blivit lärd att tacka för maten. Varken de är hemma eller hos speciellt främmande. Varför jag tar upp detta är eftersom jag är den enda i min hostfamily som säger tack för maten.  En sak man kan tänka över är : Är jag hos främmande eller räknas jag som en familjemedlem under detta år?

Jag är också den enda som äter med kniv och gaffel. De äter bara med gaffel och tycker de är lättast så! De har börjat lära sig att ta ut en kniv åt mig så jag slipper hämta den varje gång..

Matlagningen varierar beroende på om jag är hos mamman eller pappan...

Hos mamman är allt bra. Åt kyckling idag och någon sallad. Allt är bra förutom.. VARS ÄR SÅSEN?!?!? Allt är så torrt.. De kan göra kyckling.. Förväntar mig ris eller något liknande men får typ selleri. Passar inte in. En sak jag är duktig på är att äta maten som man får och inte klaga. De är svårt att vara tyst ibland

Några citat från kändisar :

Pappa - ät upp de du har på tallriken
Gustav U - tryck i käften och håll käften
morfar sixten - Om ungen inte gillar maten, låt han svälta

Hos pappan är de . Han levererar inte varje dag. Dagarna han levererar så äter vi beställt eller så levererar pizzabudet. Där fick jag till den!!

En dag åt jag revbensspjäll och några äcklig rotfrukter som var torra. Han frågade mig om jag ville ha mer mat. Japp får han höra. Han går till köket och hämtar ut en BRUTAL burk med äppelmos, han häller typ 1 liter på min stackars tallrik. åt ganska mycket av de jag inte gillade men så fort de lämnat bordet så sprang jag och hällde ut resterande i vasken. Förlåt pappa.

Jag ska också göra ett erkännande. Förlåt Jacob nilsson. Jag ska aldrig mer klaga när du går och lägger dig 10-11. Jag har börjat göra de här. Vet inte om de är för att jag tränar 4 timmar om dagen eller att familjen lägger sig enså jag måste. Känner mig piggare i skolan och sånt så ska nog forstätta med de när jag kommer hem. Eller, vi får se.


Ska avsluta bra genom att visa vad jag äter på lunchen :
De ni ser är :

Ett äpple.
2 genialiska drycker
En klassisk macka
ostkakor?!?!
2 kaloribomber
OCH CHIPS

Björn, jag har inte svikit. Jag äter chips varje dag. Slå det du!

Godnatt

börjar bli kallt på morgonen.

De börjar bli riktigt kallt på morgonen. ÅKER ÄNDÅ i t-shirt eftersom de blir 40 grader på dagen. Ganska jobbigt när de går från 7 grader till 40.

Läraren bad oss utbytesstudenter stanna efter sista klassen. Vi stannade och hon förklarade med ord och tecken. Hon tror att jag inte kan prata alls. Typ boll så gör hon runda rörelser tex.

Sen så säger hon att hon ska hjälpa tjejerna eftersom de inte är så duktiga på engelska. Sen pekar hon på mig och säger. Du kan engelska, du måste bara plugga mer. Kan alltså inte säga att jag är svensk mer.. Tungt

Jag fick en glad start på kvällen igår när en annan utbytesstudent skrev på sin blogg såhär :

"Det är en uppgift få klarar av, men jag har sett otroliga resultat. En som lyckats är: http://toam.blogg.se/ han är en lustig norrlänning jag stötte på när svenska armén med utbytesstudenter invarderade de amerikanska fortet de kallar ambassad.
Han min förebild när det gäller att få vardagliga saker att verka lustiga, först trodde jag allting satt i hans norrländska dialekt(den hjälper verkligen), men då han bevisat att han även kan få en på gott humör genom skrift så tar jag tillbaka allting jag sagt o tänkt. Kolla hans blogg, är ni på rätt humör kommer han garanterat få er att skratta flertal gånger."

Alltid kul att höra :) Tack Erik

Ska ge lite bakrundsinfo. Sista veckan i skolan (tror jag) så far de flesta på senior week och hyr ett hus vid stranden. Det är en stor grej för alla seniors och en tradition för all del.

I alla fall så ställde sig en snubbe upp i matsalen och skrek rätt över den, " Hey danny, du kommer med oss på senior week va? Vi har fetaste huset och så helvetes mycket weed!!!!" Alla lärare hörde de men ingen brydde sig.

Vi har några klassiker i matsalen. De är KAOS!!!!!!

Vi har killen som går runt och kollar på alla. Säger inte något
Vi har tjejen som sjunger hela tiden.
Vi har Weedbordet där de snackar weed och de flesta är ännu höga efter igår.
Vi har alholistbordet där vi har 3 tjejer som är bakis på skolan. Trodde inte på dem jag sitter med förän jag upplevde de på riktigt. Fulla varje dag. Synd om dem. Ingen av dem går till college men de är starkt jobbat att de är i skolan om vi ska hitta något posetivt
Vi har Matsmcharbordet där de går runt och dunkar i brickan på folk så maten flyger. Ingen har gett sig på min mat än och de gör de rätt i

Och vi har den viktigaste kvar. Killen som lägger 3or över bordet i tunnan. Den killen är jag. Får klartecken av grabbarna att ingen kollar och den sitter 8/10 gånger.

Janne, programmet är nedladdat och jag ska köra igång min träning.
Tack för tipset

Ser att Luleå krossar allt. Känns skönt i lulehjärtat

Kineser

Steg upp sådär 1.30 En bra tid (13.30) Brett skriker att vi ska fara snart och jag säger hejdå till mina onlinevänner

Åkte bil i 20 minuter och kommer till detta college. Går in och ser ett stort skrivbord och vi går förbi och går in i ett rum med alla andra. Kollar upp och får syn på 6 kinser. (informationen stämmer om att alla var kineser) Va? Vad är detta. Viskar till brett att alla är kinser och får ett gott skratt. Vi har ett bra internt skämt. Kommer in en amerikanare, fick veta att han var helryss senare. När jag stått i rummet ett tag så börjar jag räkna kinseser.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kinser med fioler. Räknar sen ut på mobilen att de var 77 % kinser i rummet.

De roligaste med allt var att en av dem bara helt plötsligt sa : Har någon märkt att de bara är kinser här?

Min mobil kostade 35 kr och har facebook. min Svenska mobil som kostade dryga 2 tusen har inte de. Så tog tillfället i akt att skriva.

Har en uppsatts att skriva till tisdag. Ska skriva den på svenska och se vad han säger. Ska dock skriva en på engelska också så jag har en plan B om han inte godtar den. Ämnet heter historia genom film och vi får papper att fylla i. Enkelt när han säger de flesta svaren och vi hjälper varandra på de andra. Eller de hjälper mig.

Älskar att jag har min dator igen.


Glad

Ska borja med att skriva :

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Så underbart att jag kan använda äåö igen. Det betyder att jag har fått min dator tillbaka från texas!

Fredag, en bra dag for att faila ett test angående amerikanska kartan. 50 stater. Prickade in 15!!!! Tränade inte extremt mycket och har 2 veckor på mig att gottgora det. Kan alltså göra om det 10 gånger och den 8e gången räknas om jag får bäst betyg på den. Genialiskt.

Döma fotboll imårn. Kommer bli roligt eftersom de inte har samma regler som oss. Alla i världen har samma regler men de ar lite efter i USA. Som min Law and justice lärare säger. Amerika är 20 år bakom Europa och han tog Sverige som exempel när han sa det. Jag kan inte göra annat än att hålla med honom.

Har beställt lite grejer från sverige :

CHOKLAD. 3 stycken stora
Kläder som jag missade
Domargrejer.
LÖSVIKTSGODIS
Och massa mer säkert.

Har hittat någon i varje klass nästan som hjälper mig med arbetet. Riktigt skönt när en gjorde så mycket så jag slapp hemläxa. Jaddå

Mer skype åt folket nu när jag har dator. De suger ännu att klockan är 12, halv 1 när jag kommer hem från football. Sånt är livet. Eller ska jag skriva sont ar livet.

Sov gott.

heyheyhey

Ska doma min forsta match po lordag. Uppgraderades till F15 och p15 direkt. Underbart.

Skolan ar underbar. Fortom 1 klass.  (som jag dominerar i) Public speaking. Min larare ar so bra men dolig po samma gong. Ingen spelforstoelse. Hon har varit i Tyskland och de ar hennes forsvar varje gong jag sager att de inte ar so i Sverige. MEN HON VET FOR HON HAR VARIT I TYSKLAND!!!! Allt ar samma i tyskland och sverige. Varje gong jag pratar med henne. (sager emot) so borjar hon med det. Nar jag sager att de inte ar som hon sager so blir hon arg. Klarar inte av det.

Jag har ju spanish 1 i hogstadiet. De gor i 7an. Kanner nastan allas storebroder. En unge hade sagt. DE kom in ett monster po spanskan idag. Ar jag verkligen so ful?

Tranar fortfarande allt for mycket men de blir nice om 2 monader nar jag ar klar med footballen!

Jag var po gym idag. Gym ar svensk idrott. De ar so doliga... Svort att forklara utan att vara taskig. Ingen kunde traffa en tannisboll med ett racket. Sog skolans basta tennisgrabb. Ska utmana honom po nogra rundor. Han sog inte so fantastisk ut.


Mina smeknamn ar :
Tom
Toumas
Sweden
switzerland
Big guy
Big boy
bro
duude


Tjabba

Har problem att skriva po bloggen eftersom jag inte har nogon egen dator och att jag inte har ett liv just nu. Tr'a'nar, nar jag inte tr'a'nar so tr'a'nar jag.

Lirade match igor. Vi vann igen! Vi var med po tv IGEN! Vi har en sjuk grabb i laget som gor 5 touchdown par match. De filmade nar han tacklade ner 2 som forsokte kora over honom och nar han scora den.
Var for andra gongen i phillie! Cool stad tycker jag. Kan inte vanta att se flyers spela. Sog att de hade haft match nar jag var povag hem efter vinsten :) Fick spela i slutet. Var kaos. Fattade knappt nogot. Killen som jag motte var argare an mig och hade battre teknik. Lite starkare ockso.

Idag har jag gymat och kollat po videon fron matchen igor.

Jag tappar vikt och blir mer valtranad. Dock vet jag inte om de ar battre for footballen. Frogan ar ju om jag ska go upp till 130 kg och bli den basta tackeln i historien. Eller stanna po 88 kg och bli agd po matcherna. Men ha mer nytta av det senare.

11e september. Ganska stor grej for amerikanarna. Lararna visade en film for eleverna i varje klass. SOG SAMMA FILM 6 GONGER?!?!?!! Sen diskuterade vi varfor de attackerade "oss" Aldrig hort so monga dumma uppfattningar po ett och samma stalle forut. De flesta ar republikaner i min skola och deras uppfattning ar att de borde suga ur all olja fron arablanderna och karnvapenbomba dem haha. So enkelt.... Varfor har ingen tankt po de innan??

DR Young! Rektorn po denna skola. Man blir en DR nar man har hogsta betyg i collage berattade nogon for mig. I alla fall so hade alla seniors ett "mote" med DR Young. "Som ni sett so har vi en utbytesstudent med oss idag. Ge en stor apolod for Tomas." Lange sen jag fick so mycket jubel. Han frogade mig om vi hade football i sverige. Jag svarade ja, men vi suger. Han forstod inte vad jag sa (eftersom jag sa att yea but we suck). Alla skrattade forutom DR young....... Andrade mig valdigt fort till att vi var riktigt doliga istallet. Mycket battre ordval :)

Traningsverk i nacken??

Jag har traningsverk i nacken. Hjalmen vager do 2 kg och min nacke ar inte van med 2 kgs tryck po den. Forutom nar jag samlat hor i nogra monader och jag for den klassiska mossan. Madonnafrillan.

Har ockso traningsverk i kaggen, ryggen och loren. Typ overallt med andra ord. Mitt liv ser ut sohar.

Stiger upp 06.30 och duschar. Ater frukost och vidare mot skolan 07.30 far vi. MED BRETTS EGNA BIL. Sitter i skolan och gor min grej till 2.30. Sen tar jag mina footballsaker och vidare mot traningen som borjar en kvart efter. Tranar sen i monga timmar till 6. Nogot. De kor alltid over traningen.  (tank att klockan ar vid 1 po natten nar jag kommer hem) Vilket betyder att de flesta sover. De riktiga krigarna ar uppe. Eller de som lirar cs. Dvs, bjorn. Klang sitter och kollar how i met your mother till 4 ockso so de brukar go att fo kontakt med honom.

En marklig sak hande igor. Satte mig po familjens dator (barbs) Hon hojer rosten : Tomas, vad gor du? Du moste froga innan du satter dig po datorn? Jag blir chockad eftersom jag aldrig behovt froga innan eller att hon sagt att jag moste froga. Jag ifrogastter inte de och ber om ursakt. Hon kanske hade en dolig dag eller no.

Alla datorer har en sparr so man moste ha losenord nar man ska installera nogot. Riktigt storande.

Ska forsoka lagga upp lite roligare bilder senare. Fott info om att de kommer ta typ 3 veckor for datorn att komma tillbaka. Riktigt doligt. Men, jag for hit for att lara mig nogot nytt. Nu for jag lara mig att trana 4 timmar om dagen i 40 grader och sitta po en kass dator.

yayyon

Chillar efter en bra traning. Fick mina skydd idag. Kommer bilder po dem! I ALLA FALL. Far till skolan 07.30 och kommer hem 18.30.. TUUUNGT. Vi tranar fron 14.30 till 18.30. Football blir roligare och roligare eftersom jag lar mig spelen och ser coolare ut med grejerna hehe.

Ormig mat idag. ost, makkisar. Nogon halvpizza. Phil ar inte varldens basta kock men han forsoker. Som Lena Aronson. Hon forsoker.

Gjorde min forsta tackling idag. Brot nacken po mig sjalv men han log do ner. Inte varldens basta tacklare an men eftersom jag ar tung so tacklas jag hort.  Sen skulle en ganska stor kille tackla mig men han var riktigt kass. Kandes inte som att han forsokte sanka mig. Jag blandar hockey, brottning och kaos nar jag tacklar.

Fick vara med laget idag po deras spelovningar. Kande mig lite trott eftersom varmen var so brutal och att vi gymat innan. Sjalvklart so tranar vi po en dammig plan. Sprutar damm i ogonen och kaoset var totalt i slutet.

Min mobil kopte jag for 5 dollar. ca 35 kr. Ganska bra deal eftersom jag kan lyssna po mp3 lotar. Skicka sms och ringa. Betalar 25 i monaden for 300 minuter och hur monga sms jag orkar med!

Gick till studievagledaren idag. Det var hennes forsta dag po jobbet so de var chill for mig. Eftersom jag har redan en gymklass. Just nu har jag fitness for life. Tog bort web design och economics och bytte till vanliga gym.  Vet inte om jag fick gora det egentligen men hon frogade mig om de var lugnt. (om jag var tilloten att gora det) Sjalvklart svarade jag JAPP och bytet var fakta. Det betyder INGEN MATTE I USA!

Gick vidare till idrotten deras. De korde styrketraning med kroppen. (inga vikter) Nar alla var klar so tog de deoderant och gick till sista klassen.. INGEN DUSCH?!?!?!?! Jag forstor inte amerikarnarna ibland. Alla idrottade i jeans foresten. Chill att vara svettig..


Omrodet jag bor i ar ganska rikt. De ar nastan bara min vardfamilj som inte ar so speciellt rika. Ett hus ganska nara phil soldes for 53 mille. Ganska bra

Bilder finns po facebook eftersom BLOGG.SE ar bakom flotet.

Ni hittar dem har :

Lurad, de finns po min bilder.

Eric clapton och kaggen forsvinner.

Labor day. Vilket betyder att alla amerikanare ar lediga. FORUTOM footballteamet.. Sjalvklart ar de samling 07.45. Upp och kriga. Soklart ar grabbarna sena och tranarna ar less. Aven fast vi vann med 42-0. Vi lar oss motsondarnas spel varje vecka. Denna gong sog vi (dem) so vi fick kora idioten. Var inte nodigt varmt heller.

Efter traningen (som varade 4 timmar) sog vi po matchen. Ganska roligt att se nar folk gor bort sig. Inte kul att vara den som gor bort sig dock. Ska forsoka losa det :)

Jag ater som aldrig forr. Forvantar mig att kaggen ska vaxa. Kaggen forsvinner lika snabbt som bjorn forlorar 10 $ po unibet.  De moste vara nogot med varmen.

De kommer spruta bilder nu for tiden eftersom min kamera har kommit. Nasta inlagg efter skolan eller inatt.

Klang, de loser sig. Har skype nu

Janne, payar 1700 och for allt!


Bilder kommer imorn.


HOMECOMING GAME

yay, 3e dagen i skolan. Traffat mycket sjuka personer och jag borjar komma in i det amerikanska livet mer och mer. De ar annu tungt att stiga upp 06.45 eftersom jag ar van med sovmorgon till 12 typ. Lagger mig dock 10 po kvallen (vilket skrammer mig)

Grupperna jag talade om innan har jag borjat komma in i. Svort att fo en syl vadret och komma med nogot vettigt utan att stamma sjukt mycket haha

Var idag och sog po philadelphias soccer game! Ganska liten arena. Hade hallre sett flyers lira! Hockey alltso. De blev 1-1 i matchen. Ganska bra match :)

Nogot jag stor mig po ar att de inte ar tillotet att ha med tex. fuck, shit eller nogot i lotarna po radio. De forstor mycket..  En annan rolig grej ar att de smallde upp ett fett fangelse mitt i stan 20 meter fron ett casino. De har tankt till.

Snackat med phil och jag och han ska dra en trip till phillie igen och se FLYERS nar de lirat mot nogot roligt lag!
Phil ar Paul, jag borjade saga phil till honom av misstag och nu kan jag inte sluta. So han ar Phil nu for tiden. Ganska komiskt faktiskt.

HOMECOMING GAME. Ska ge lite info om footballen. Laget jag ska spela med heter lions. Min skola har inte vunnit en match po 70 or.. Ganska mycket. (har dock inte haft ett lag po 68 or) Hade ett prepp rally i skolan. Alla cheerleaders dansade och vi sprang in till mitten i idrottshallen! Lite kul.

Laget vi ska mota forlorade vi med 20 poang sist. (ganska mycket i football) Sog Bretts fotbollsmatch innan. De fick smaka med 4-0! For till min match och traffade laget. De hade letat mig. Stallde mig vid dem. (vi stallde upp utanfor planen och vi skulle bli uppropade)  har inga skydd so for inte lira an! De tog seniors forst so jag stallde mig po sidan om grabbarna eftersom jag inte vara saker att bli uppropad. Vore sjukt hangigt om jag stod dar ensam i slutet haha. Tillslut kom "OUURR BIIIG SWEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEE, TOOOOOOOOOOOOOOOMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS" joggade in snyggt och kaoset var totalt. Var som att de hade 50 manne ek dar. Lite roligt faktiskt.

Just de, vi spelade match ockso. KORDE over dem brutalt. 42-0 Kan inte vanta tills jag for mina skydd. Jag var helt galen vid sidlinjen. Ser so sjukt roligt ut. Ska fo min spelbok dar alla deras "spel" finns.

IMORN, (idag for er) ska jag :

Kopa en kamera
lamna in min dator
kopa en skolvaska
ska dra po taco bell.

JAG lever min drom just nu. Allt ar nastan perfekt.

1a dagen I skolan. Forsta footballtraningen och vill varna kansliga tittare att detta inlagg ar for longt.

Steg upp 06.45. (hade en fantastisk drom som forstordes) At eckliga flingor. Fast de var fyllda med socker so de gick att trycka! Tog po mig en ny skjorta, klassiska jeansshorts och mina converse. Visste att de skulle go hem eftersom brett gled med sandaler och standarden po skolan var sandaler och shorts. Typ som hockeygrabbar po LK.


Var 45 grader idag. JAG STOR INTE UT! Sprang nastan in till skolan till min basta van aircondition. Han finns overallt so vi borjar bli riktigt tighta nu : )  Gick till mitt hemklassrum 300. sog en kille jag kande igen. Han ar lite cool so vi drog bara en “nick” Slog mig ner vid 5 damer. 1 drarg, 1 emo  och 3 trokiga damer som pratade om hur FANTASTISKT deras lov varit. Synade mycket av vad de sa ganska fort. Emot och drargen var riktigt skona. Emot borjade prata med mig och jag svarade artigt. De var skona. Kanske inte popularast I skolan men de var I alla fall Riktiga. KEEP IT REAL  som Ali G hade sagt.



 Gick vidare till min forsta klass som ar Spanish 1.  Frogade en dam om vagen och hon visade mig. Sog denna vackra larare och hoppades verkligen att hon skulle lara mig spanska ; )

 Gick in I klassrummet och sa att jag skulle ha spanska dar. Kidsen som var dar var 10 or. De var deras hemklassrum. En stor grabb staller sig upp och skriker “VI KOMMER BLI VANNER” Slor mig ner och 5 smotjejer kommer fram, Im Katie, im Jessica, im.. Grabbarna flockas runt mig och sager desamma. De var lite konstigt men roligt!

 Alla “classes” idag ar 10 minuter och man stitter och vantar av tiden. Lararen pratar. Jag ar for ovrigt valdigt nojd med lararna.


 2a saken po mitt schema var PUBLIC SPEAKING :

Verkar vara en bra klass. Gjorde mitt forsta misstag som jag ongrar lite. Hon frogade om jag vet hur jag tar mig till nasta klassrum. Jag svarade snabbt. Jag ska nog GO denna gong. Hon blev inte so glad men tog de med en nypa salt. Raddade sitvationen genom att halsa po henne efter!  Public speaking, 5 elever I klassen. 1 ska droppa so vi blir nog 4! Ska inte droppa eftersom att tror att jag kommer lara mig massor. 1 larare po 4 elever. 25 % ar ganska bra eftersom de brukar ligga po 0.25% I Sverige.


 Band :

Sjuk larare. 100 kinseser. Behover jag skriva mer?


 Jo, de kom in en annan ny kille. Lararen (som ar lite smorolig och riktigt stord) frogar. VARS AR DU IFRON? Innan han hinner svara kommer. VAD SPELAR DU FOR INSTRUMENT? Tror han bajsade po sig 2 gonger. (enligt info 3 gonger)


 Law and justice 1 :


 Galen larare. En blandning mellan Lars och karsten = fantastisk larare.


 Myckey skrivande I denna klass men de ar intressant. Han sa att han skulle lara oss hur man stammer nogon och hur mycket pengar man kan begara. I love it


 English 12. :


Horde att de var en riktigt enkel klass. De var bara juniors dar ockso so de ska bli intressant vad “enkel klass” ar!



 History through film :

Galen larare igen! Fick ett papper. Om lite regler. Ska skriva regel 3.


  : ABSOLUTELY NO OTHER WORK SHALL BE DONE DURING THE SHOWING OF THE MOVIE. IF I SEE YOU SLEEPING, TEXTING, DOING OTHER HOMEWORK, ETC. I WILL DEDUCT POINTS FROM YOUR PARTICIPATEION GRADE. CONSIDER YOURSELF WARNED!!!!!!!!

 Han ar skon enligt information jag fott. Han var ganska skamtsam men hord. “toumas, du kommer ha so roligt I denna klass”

 Economics :

En bra klass men INNEHOLLER MATTE.  Ska droppa den. Ska valja GYM (som ar svensk idrott)

 Web design :

Droppa denna klass ockso for gym.


 Kanns underbart att jag kan gora som jag vill!


America : the 20th century  :


 Som ar den enklaste “American history” du kan hitta. Jag ar nojd : )


 De var ganska svort att prata med folk for de var som “grupper” som holl ihop men I slutet kande jag ganska monga grabber och flickor for den delen.



 Har bojkottat Soccer. Coachen var riktig dolig. Kan man inte halsa po en ny kille po 5 dagar so har man nogot problem. Tank om jag var riktigt duktig I fotboll och slutade pga han. Nu var inte fallet so. Eller?  Om han frogar ska jag verkligen gora klart for han att de var pga han jag slutade. Och att soccer ar hangigt :)




AMERICAN FOOTBAAAAAAAAALLLLLL


 Tranaren halsade po mig dag 1 och nu igen igor! “tomas, vill du inte tacklas?”  De ar 6 tranare i football teamet!

For till tranaren och kande direkt mig mer valkommen. Blev tagen till gymet och han korde slut po mig. Riktigt skont. Behovde de verkligen haha. Tranaren monade verkligen att jag skulle ha det bra och grabbarna var skona. Bytte om med dem och de flesta kollade bara po mig. Gick ut po planen med alla grabber. Snackade med en av dem. Kande direkt att vi var ganska lika I s’a’ttet so de gillar vi. Efter han kom 1 till. Efter de 5 till. Alla var trevliga och chilliga. : )  Tranaren drog en “do halsar vi tomas valkommen” och de kandes bra. Inte som sursoccersurlaget. Headcoachen kom fram till mig och presnterade sig. Vi tranade bara han och jag och han larde mig lite grejer, hur man tackler och hur man stor for att K’O’TTA so bra som mojligt! Vilket holl som ar vad I “footballsprok”


Han frogade hur stor jag var och jag kollade upp mig hos lakaren om jag ar frisk idag.


6.3 I hojd och 196 punds. (har gott ner I vikt. Moste vara nogot fel po vogen) L’a’karen (som var en she) sa : youre a big boy Tomas.


 Nar jag berattade till tranaren om hur long, stor jag var blev han lycklig. Han gick till de andra tranarna och de va WOW. (deras grabber I laget ar relativt smo) Var lange sen nogon blev so lycklig over att jag gillar chips. Kanske hamnat I ratt land trots allt : )


De sa ockso att jag hade kvicka fotter. Ganska overaskad men! Blev en kottare till slut!

 De gor tydligen ut po att jag ska “gora luckor” for grabbarna som kommer baki mig I full fart. Moste alltso S’A’NKA min grabb som jag har framfor mig. Loter som ett roligt uppdrag.  (De gor inte att vara for voldsam nar man S’A’NKER han)

 Grabbarna kom fram till mig. Nar 1 vogade so vogade 1 till. Tillslut var jag ganska bra kompis med alla :)


 En rolig grej som hande var att jag blev kissnodig. Gick till skogen och matade katten. Nar jag kom tillbaka market jag att alla I hela laget skrattade ot mig. De var tydligen inte OK att kissa I skogen. De tyckte de var genialiskt av mig. Finner inte de genialiska I det men de gjorde de. Coachen bad mig gora han en tjanst. Kissa inte I skogen haha.

kisser ni alltid I skogen I sverige?

Dricker ni ‘O’l till frukost I sverige?

Vad ar den basta olen?

Sprutade frogor.

De flesta var om OL och vackra kvinnor. Kunde svara mer och framforallt batter po kvinnorna.  De flesta frogor handlade om Switzerland so de var ganska svort att forklara allt.

 En tranare kom fram till mig “ du ar fron sverige?” Japp, han hade tydligen en mormor som var svensk. Hon skrev en dagbok po svenska och jag ska overstta den for honom. Ska bli roligt. Om hon inte skrev skrivstil som jag INTE riktigt finner lika latt att l’a’sa..

 Traningen slutade med att jag fick go mitt in I deras lagring och skrika, one, two, three, LIONS!!!!!! Ett bra slut po en Riktigt bra dag.  Gissa vem som ska ha po sig teamtrojan imorn po skolan?!?! Tontigt men lite roligt! Godanatt

 Pappa, du har inte blivit roligare sen jag for. Forvantade mig inte de heller! Hehe

 Ben, sanning I det du sager men hallre de an matte? Man gor knappt no.

 Freecon, Tack och jag har redan tryckt typ 15.


Valt mina kurser!!

Stiger upp 12 och ater en snabb frukost. Satter mig vid datorn eftersom klockan ar 6 iSverige och skolorna slutar.

Gor ut med sandalerna som jag kopte har om dagen. (bilder kommer) De ar fruktansvart varmt. typ 40 grader igen. (ska bli skont nar orkanen Earl kommer) Gor in i skolan och TIM, en kille jag traffade innan. (bretts polare och nu min polare) ger mig en rundvandring. Han har fott detta "fortroendeuppdrag" av skolan. Han sa att flera vill vara tourguider. Jag vet inte vad som ar so speciellt med de. For inga pengar och kan inte vara so roligt att kliva upp so tidigt..  Nar jag ar klar med de so gor jag in och moter denna vackra kvinna! Hennes mamma eller pappa moste varit svensk. Forstor varfor rektorn anstallde henne. I ALLA FALL.  Slog mig ner och hon frogade vilka kurser jag ville ha. Hon frogade, "vill du ha matte".. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, (jag sa det inte so) Jag frogade om jag var tvungen att ha matte. Hon svarade nej och jag var overlycklig. Fick valja kurser som jag ville till min stora forvoning :) Ska forsoka redogora vad jag valt!

Spanish 1 : lattaste spanskan och brett kan nastan prata flytande.  Han kan ockso franska och han lar sig tyska nu

Public speaking and presentation : Fick valja mellan art och detta so de var ganska enkelt. De passar ockso in i ledarskapsgrejerna!

Digital photography : Ska kopa en kamera och de var de basta valet, tror de blir kul och chill, man fotar mycket och anvander photoshop!

Band : Vad jag forstott so lirar man i ett band haha

Law and justice : Tror jag blir intressant. Blir kul att lara sig hur man st'a'mmer folk och hur de funkar.

Design with materials : Traslojd

English 12 : Tog en enkel ;)

History through film : som de loter. Ser filmer och skriver uppsattser. Som Ledarskap

Fitness for life : Dar jag ska gyma och trana stenhort. Hoppas jag!

Economics : Hangig klass

Web design : Bra att ha!

America the 20th century : Typ som SO i sverige tror jag!

De enda jag ar ledsen over ar att jag inte har GYM. I sverige so ar folk tvugna att ha idrott so jag trodde sjalvfallet att jag skulle ha idrott so tankte inte po det.. Ska go dit till den vackra kvinnan och losa det. Ta bort 2 klasser, lutar ot Econimics och Web design haha



Rektorn halsade po mig. De forsta han frogade mig var "ar du duktig po engelska?" Svarade ganska chockad, jag kan prata och hoppas att jag ska lara mig engelska har i usa! Hans handskakning var BRUTAL. Han trock so hort. Jag gav mig inte och trock tillbak so hort jag kunde. De tog han 7 sekunder att slappa. slappte taget efter 4 sekunder (som en vanlig handskakning) och han holl kvar. SO JAG PRESSADE IGEN! Horde efter att de inte var speciellt for mig utan att de var so for alla. Han hade tydligen krossat en liten tjejs hand.

Ja, Earl. De kommer blosa 45 mph. Alltso inte km/h

Forsta dagen i skolan imorn. Hoppas de blir roligt.

SJALVKLART har jag fott en fet finne under nasan. De ar ganska typiskt. Ska bekampa den so bra jag kan. Godnatt


RSS 2.0