HOMECOMING GAME

yay, 3e dagen i skolan. Traffat mycket sjuka personer och jag borjar komma in i det amerikanska livet mer och mer. De ar annu tungt att stiga upp 06.45 eftersom jag ar van med sovmorgon till 12 typ. Lagger mig dock 10 po kvallen (vilket skrammer mig)

Grupperna jag talade om innan har jag borjat komma in i. Svort att fo en syl vadret och komma med nogot vettigt utan att stamma sjukt mycket haha

Var idag och sog po philadelphias soccer game! Ganska liten arena. Hade hallre sett flyers lira! Hockey alltso. De blev 1-1 i matchen. Ganska bra match :)

Nogot jag stor mig po ar att de inte ar tillotet att ha med tex. fuck, shit eller nogot i lotarna po radio. De forstor mycket..  En annan rolig grej ar att de smallde upp ett fett fangelse mitt i stan 20 meter fron ett casino. De har tankt till.

Snackat med phil och jag och han ska dra en trip till phillie igen och se FLYERS nar de lirat mot nogot roligt lag!
Phil ar Paul, jag borjade saga phil till honom av misstag och nu kan jag inte sluta. So han ar Phil nu for tiden. Ganska komiskt faktiskt.

HOMECOMING GAME. Ska ge lite info om footballen. Laget jag ska spela med heter lions. Min skola har inte vunnit en match po 70 or.. Ganska mycket. (har dock inte haft ett lag po 68 or) Hade ett prepp rally i skolan. Alla cheerleaders dansade och vi sprang in till mitten i idrottshallen! Lite kul.

Laget vi ska mota forlorade vi med 20 poang sist. (ganska mycket i football) Sog Bretts fotbollsmatch innan. De fick smaka med 4-0! For till min match och traffade laget. De hade letat mig. Stallde mig vid dem. (vi stallde upp utanfor planen och vi skulle bli uppropade)  har inga skydd so for inte lira an! De tog seniors forst so jag stallde mig po sidan om grabbarna eftersom jag inte vara saker att bli uppropad. Vore sjukt hangigt om jag stod dar ensam i slutet haha. Tillslut kom "OUURR BIIIG SWEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEE, TOOOOOOOOOOOOOOOMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS" joggade in snyggt och kaoset var totalt. Var som att de hade 50 manne ek dar. Lite roligt faktiskt.

Just de, vi spelade match ockso. KORDE over dem brutalt. 42-0 Kan inte vanta tills jag for mina skydd. Jag var helt galen vid sidlinjen. Ser so sjukt roligt ut. Ska fo min spelbok dar alla deras "spel" finns.

IMORN, (idag for er) ska jag :

Kopa en kamera
lamna in min dator
kopa en skolvaska
ska dra po taco bell.

JAG lever min drom just nu. Allt ar nastan perfekt.

Kommentarer
Postat av: Pappa Sture

Helt otroligt, tänk en tanke, när jag var i din ålder så var jag glad om vi fick åka till Luleå och bad på Badhuset, det var en stor händelse för en pojke i från Pajala, känner mig tillfredställd att du får göra en större resa.

2010-09-05 @ 12:56:33
Postat av: klangen

Tjaa!! fan vad härligt att du har börjat lira american football så du kan ta ut all din ilska på nån!(förut var det ju mig) :D hoppas du får igång din dator snart så vi kan skypa! info to tell! :D



ses på lan! glhf! =D

2010-09-05 @ 17:56:22
Postat av: Jan Aronson

Får du låna eller måste du köpa skydd? Behöver du verkligen skydd mot småfolket däröver.

2010-09-05 @ 21:50:36
Postat av: bjq

förväntar mig utförlig rapport från taco bell sedan!

2010-09-06 @ 14:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0