THE END!

Välkommen till min blogg gott folk, speciellt välkommet till alla oskulder till bloggen.

Allt gott har sitt slut, även bloggen. Nu har jag varit i USA, kommit hem och startat mitt "vanliga liv". Ska försöka att avsluta bra, eller skriva lite om mitt liv i Sverige och MYCKET smått och gott.

Jag brukar varna folk om att det är mycket läsning men just denna gång har jag slagit rekord.

Kan väl berätta om min måndag som en enkel början, momme ringer (mormor, ni borde kunna det vid detta laget) och vill att vi ska komma över så jag får prova mina jeans som hon ska sy in, tar med mig ett extra par som också måste fixas. När jag ska gå ut ringer det på dörren. Det är en klassiker, en kille som säljer jultidningar. Finns 3 saker att göra:
1:Gå ut och skrika att man inte bryr sig
2: Att säga tack, men nej tack
3: Att låtsas som att man inte är hemma.

Hugo börjar skrika och jucka på dörren som vanligt, killen utanför synar det och väntar in mig. Men jag är smartare och kollar i titthålet tills han ska lämna.... 1 minut går.. 2 minuter går. Och han står kvar. Aldrig varit med om bättre psyke. Jag ger han duellen och ger upp, öppnar dörren och säger tack men nej tack.

Blev glad att det var 11 personer som läste bloggen idag. Även fast jag inte skrivit på månader känns det som =)

I alla fall så träffar jag björn Q tidigare på dagen, vi snackar lite poker i trappen (vi bor i samma lägenhetshus) Jag och björn har en förkärlek till ICA. Speciellt när det är lir. Det har gått så långt att bilen används när det är 100 meter till ica. Vi har ett speciellt förhållande jag och björn.

Nu ska jag snacka om lite tråkigare grejer, Jag har levt med hundar och katter hela mitt liv. Inte varit en dag i mitt liv då jag inte haft husdjur hemma. Min hund, nestor dog för ca 6 år sen. En vit golden retriver. Min katt som kom till oss 1 år före mig sa jag hejdå och god natt till för 2 månader sen


Miss you buddy

Nestor i stugan

good times, men som denna blogg, allt gott har ett slut.

Någon var tvungen att gräva så att de kunde sova gott, pajalakläderna är alltid på i stugan.

Jag har också på mig mina pajalakläder såklart. Har nestor i handen

Såklart fick de en gravsten och ligga bredvid varandra.

De kom till varandra en vacker sommardag. De lämnar nu aldrig varandra igen.

Skype har varit en av mina bästa vänner i USA. Jag har gråtit, skrattat, bajsat, ätit, pluggat, chattat... Ja allt möjligt, allt går nästan inte att nämna här haha =)
Och i skype går det att ta bilder, de flesta har varit med i min blogg. Här kommer ett urplock på några godingar.





Rosetta, jag och Olyga


Julafton, första julafton utan er

en sångfågel med gitarr

Padre hittade en likadan basker

Micke på toa

Micke just klar på toan

Micke visar stolt upp en lättare micke

Klang visar upp sina korvar


Såklart så snackar jag och micke inte bara när vi är på toan, sängen var vi också i

Rosie visar att hon har 10 fingrar, min absolut bästa vän i USA, tyvärr får man inte ha kvinnliga vänner verkar det som. Helt sjukt att det finns regler för det som utbytesstudent :(


Erica var en riktigt bra skypekompis, minst 100 timmar på nacken

Morfar sa hej ibland

Bubbi with blonde hair

koncentrerad

Om jag kommer ihåg det här rätt så somnade jag till denna grabb flera gånger

Jag vet inte hur många gånger jag skypade med kalle och hade "info" =) Denna bild är i alla fall tagen runt 4 på natten, runt 10 på kvällen för mig. Med mariekex och energidricka går nästan allt.

Denna tjej måste jag faktiskt säga hade mest kontakt med mig när jag var i usa. Det gick så långt så att hennes pappa började att sätta lås på internettet när klockan blev över 11. Det kallar jag en riktig internetvän. Det bästa är att vi aldrig träffades innan jag for till USA. Aldrig haft en sådan bra internetvän tror jag haha. Nu är det hennes tur att göra samma sak som jag, är ni intresserade av en blogg, kanske inte lika ful som min så kolla in här
http://ellleneklof.blogg.se/

Vem äger denna mun?

Jo denna herre, marcus Gabrielsson

Nu är det slut på bilder från skype. Men som vanligt inte slut på historier =)


Känns som att jag bara har haft bilder på detta inlägg, jag var ut i helgen, först hade jag domarkurs i 6 timmar. Vi gick igenom alla regler, till exempel att icing är när man släpper pucken innan rödlinjen.. Typ lika simpelt som att veta att man behöver en häst för att rida.

Trummis är jag, älskar att spela trummor, på trummor, på mina knän, på andras knän, ja överallt. har i helgen lirat lite rage against the machine med grabbarna och Emil. Det är så skönt att man kan slå så hårt man kan och fortfarande höra de andras instrument. Hoppas mäklarhuset uppskattar våran musik eftersom deras fikarum är 5 meter från dörren.

När jag kommer med 4 och lämnar med 2 så vet jag att det varit bra lir

Grabbarna vilar och lirar samtidigt

Vi är jämställda när vi lirar. Sitter en så sitter alla

Klippet här är när Grabbarna, Emil och kågge spelar in rösten till en av deras låtar. Jag är alltså inte delaktiv i deras band. Jag är killen som om 40 år sitter och skryter om att jag var med när den skapades =)
Det är Kågge som står för "oljudet" Han står alltid i bar överkropp, apan är alltid med när det skriks i detta band.


Det här med att vara kolloledare är speciellt, hur ska man vara? Jag har varit på 100tals ledarutbildningar känns det som, och går ledarskapsprogrammet. Men saker man inte lär sig är om man ska förlora i fia med knuff eller vänd10an. Det är riktigt lurigt det här och nu när jag förlorat i nästan allt så måste jag, med min vinnarskalle vinna över dem tillslut. Det finns ett stopp, det finns ett stopp när jag inte kan förlora mer.
Jag fick ta hand om 7åringarna denna gång, intressant är att de ska vara jobbigast men jag hade tur tror jag. Det finns en grabb i min grupp från Indien. ALDRIG mött en så smart 7åring. Han totalt krossade mig i 4 i-rad. Sen sitter han bara där och ful-leer mig i nyllet. Och  skammen är total. Jag överlevde det dock. Sen gillade jag också något annat med denna unge. De pratade 3 språk med honom. När hans pappa pratade så bytte ungen språk, en gång på engelska, indiska och svenska osv. Det ska mina ungar också göra =)

Jag kom hem från kollot, packade om väskorna och begav mig till Stockholm med momme, morfar, madre och vi mötte upp toab där som bor i uppsala. Vi bodde helt perfekt. I gamla stan, nära till allt. På våran vänstra port hade vi en kebabkoisk och på högerporten hade vi en pub. Både jag och morfar trivdes. Första dagen invigde vi båda såklart =)


Nu var det Lördag och varför vi for till stockholm var för att min morbror fyllde "100 år" med sin sambo. De hade bokat en lokal i en skola som de båda jobbar på. Typ 200 meter från där vi bodde. Jag och bror gick för att köpa Cider på ica för de som inte skulle dricka alcohol. Sen kom vi till festlokalen och våran morbror möter upp oss, han säger att det vore så underbart fantastiskt om vi kunde hålla upp dörren för de som kom. Eftersom de är en skola så kan man inte ha den öppen för alla tyvärr. Så jag och bror min tog på oss den som de fina ungdomar vi är. Vi var dörrvakter, ganska passande med kavaj och hela stuket på. I början så hälsade vi alla välkomna bara. Sen började vi köra fulingar.... Fråga folk om leg och lura dem på riktigt. Vissa blev riktigt stressade när de blev frågade och skakade upp plånboken. Vi skojade ju bara påtalade vi fort. Hade kunnat bli riktigt dålig stämning om de inte hade humorn vid sin sida


Eftersom min morbrors sambo hade gått teaterskola och hela köret så kände hon rätt många kändisar. Det var ganska roligt eftersom jag inte visste vilka de var när de kom in, men som dörrvakt så får man inte göra skillnad på folk, man inte speciell om man är känd! Tobias, min bror lyckades smutsa ner sin kavaj direkt som dörrvakt, lutade sig mot målningar på väggen, klantigt


Det här med lokalsinne har aldrig varit min starka sida. Jag lyckas alltid ta de sjukaste cenvägarna som gör att resan brukar ta 20 minuter extra varje gång. Som denna gång skulle jag hämta min kusin Fatima på stortorget. Jan, min morbror förklara perfekt tyckte han hur jag skulle hitta dit. Jag gick som han sa, vänster direkt utanför skolan. Dock fanns det 2 stycken utgångar. Vilket gjorde det lite lurigare. Jag började knalla, frågade folk om vägen, inte en käft är från Stockholm i Stockholm(eller hittar om de är därifrån). Det är helt otroligt när man ska fråga om vägen. jag frågar inte kineserna så det är inte därför.
Ja jag gick fel 20 gånger och tillslut gick jag till ett par ryssar med knackig engelska. Såklart hade de en smartphone och allt var löst.


Ja tillbaka till festen, det var en ganska speciell fest det här skulle det visa sig. De fyllde ju 100 år tillsammans (49+51) Efter de hade presenterat sig och alla gäster i bordet lärde känna varandra så märkte jag att jag hamnade med en teaterkvinna (som var ganska känd, fast allt för gammal för att det skulle säga mig något)  Sen en norsk gente till höger, en ganska blyg norsk men vi kom igång efter ett tag,(med hjälp av några kannor vin, jag drack inge vin vill jag lägga till pga en händelse för länge sen ;) Fast det behöver jag inte skriva här när jag inte vet vem som läser bloggen).  Man ska ju inte diskutera politik på fester för det kan lätt bli kass stämning mellan folk. men vi hade samma uppfattningar märkte jag så det var ok.


Ja, sen hade en kändis-man eller hur man säger. Alltså en kändis som har en man. Sissela kyles man. En riktig lustekurre, runda brillor, röd fluga och kalt huvud. Ett riktigt geni visade det sig att vara. Man förstår hur de träffades och varför just dem var tillsammans. Sen nå okänt teaterfolk igen för mig. Min morfar är ju lite speciell, han är ju en underhållare till 1000. Trubadur som han är. Klart han körde Korpilombolo, nikala och pajala bland alla 08or. Allsång för alla utom norskarna. Sen efter ca 2-3 timmar blev det tyst, mikael(han som styrde upp kalaset) ringde i sin kobjällra och alla tystnade. Min morbror och hans respektive gick upp på scenen och sa något i stil med "Nu när alla har samlats så kan vi slå till stort, Kristina, vill du gifta dig med mig?" Hon svarade JA med hjälp av gästerna och de frågade om någon i publiken kunde viga dem. Då räcker en präst upp handen och varför inte ha brölloppet direkt?


Så de gifte sig framför alla 80 gäster. Man visste knappt om det var ett skämt eller inte men allt var planerat. Bara mormor visste om detta(de ville inte att någon skulle svimma) Genialt gjort. Billigt att fira bådas "50årsfester" och ha bröllop på samma gång. Nu vare dans, de fanns andra kändisar där. Det tog ett tag innan jag gick in på dansgolvet, ville hitta min låt innan jag entrade.. Norskan var inte alls sugen på att dansa, hon satt hellre och snackade skit med morfar. Kanske var jag för ful för att dansa med. Vad vet jag.


Ja i alla fall joinade mamma och momme mig ganska fort och ju äldre man blir ju mer kör man samma moves. no offence mot dem, de är så med alla 50+are. Det är dock jävligt praktiskt att alla kör samma dansmoves, för då behöver man inte känna sig kass, därför de har skoluniform i USA bland annat.

Ja, det fanns folk som dansade lite värre än oss..

Grabbarna från pistvakt, ja.. momme fick en dans eller 2 med dessa herrar. Jag fick mest kolla på när de körde kycklingdansen på varandras ryggar vilket var det sjukaste jag sett på länge. Fick också se några scener från pistakt. Nostalgiskt =)

 

Sen klockan 2.30 så var det dax att fara hem.. Detta var rätt komiskt. Jag gick hem med morfar, momme och madre, jag var rätt berusad så jag tänkte, fan vad gott det vore med mat. Berättade till madre om mina planer och hon beställde ett eget mål.(här trodde jag att jag ännu var i luleå påväg till max) Så var inte fallet...

 

Jag började vandra(riktigt uppklädd var jag med kostymskor och kavaj) Jag valde att gå höger eftersom att det bara mer av gamla stan på vänster.. Så började trampa, såg lite stad på högersidan så tänkte, fan va nice, där måste det finnas mat! Jag börjar vandra, kände mig som en hjälte som skulle mata hela familjen. Jag gick och gick, de enda personerna jag såg var folk som mötte mig i taxibilarna. Det tog kanske 20 min att gå hela vägen in till stan, det enda jag såg var ett öde stockholm.. Så jag blev sjukt less och vände om fast bestämd om att jag skulle hitta det.

 

Jag hittar ett par och frågar om vägen, de bara skrattar och frågar vars i norrland jag är ifrån? Så snackar vi om det i 10 minuter innan vi kommer fram till vars donken är. På denna resa fick jag prata om mitt gulliga uttal till allt jag sa än vad jag faktiskt sa. De är gulliga Stockholmarna, jag började löpa för att jag var så less och mina tissevårtor började styvna, bra smärta... Måste ju ha sett puckad ut med mina kostymskor löpandes i full fart. När jag kommer in till samma gata då jag började på så frågar jag ett gäng på 4-5 pers vars jag ska för att få mat i denna stad.

 

Som vanligt svarar de inte på vars maten finns utan vill snacka om vars jag är ifrån i 20 minuter, mina tissar var nu helt förstörda och jag ville bara ha mat. En av tjejerna var från boden, hon visste att jag ville ha mat så hon förklarade att jag följer gatan och svänger höger när jag ser lysen.

 

Jag gjorde det, dock tog det typ 20 minuter att gå dit kändes det som. Jag glider in på donken, ser 4 polisbilar och 40 personer i kö. Jag synar att kön längst in är minst och ställer mig där, hittar en person att snacka med i kön, han berättar att han är från Ryssland och vi får ett bra snack för att vara i en donkenkö. Det är 3 bombade brudar bredvid mig och jag drar några "viskningar"

"Jaha, bara för att man är brud får man gå före i kön?"

 

"måste man inte vara snygg för att få gö före i kön?"

 

Blev rätt fort 3 stendöda blickar mot mig, men vafan, de gick före i kön... Framme i kassan står en man med utländsk bakgrund. Hans polare som står baki han frågar "ska du bjuda dem?"

 

Snubben svarar, vi får se, och en av brudarna beställer mat i vanlig ordning. Hon frågar vad det kostar när hon är klar. Han svarar svinkallt:

 

"det är gratis för dig och dig... och DU måste betala"...säger han till en av dem Jag var tvungen skratta till eftersom hon blev ägd i nyllet. Hon satte i kortet och betalade för sig själv rödare än mina tissevårtor i ansiktet.

 

När jag skrattat klart gick jag ut med mina 2 macs, mamma hade ju också beställt en, dock var det för ca 1.5 timmar sen.  Där ute frågar jag vars jag ska för att komma snabbast hem till en tjej.

 

Hon ba: HEEEEEEEEEJ, jag älskar din dialekt, norrland va?! Kan du hjälpa mig med en grej? Hur gammal är du?"

 

Hon ser ganska trevlig ut tycker jag: Japp, hur kunde du veta det?! ja, men då måste du gissa hur gammal jag

är(en fuling)

bruden: Jaa, det är såhär att jag och en kille hookade tidigare idag, men han ringer inte... Vad ska jag göra?! Du

är 23?

Jag: Men kör på bara, ring han du? Nää, jag är bara 20... (vafan, man måste ju) Hur gammal är du?

 

bruden: haha, klart man måste, gissa?

Jag: 32?

 

bruden: jaa, vi säger så haha.... Sen kommer hennes polare dit och håller med att de är 32 (de var äldre) men lämnar oss eftersom hon letar efter en snubbe att hooka med på donken(?!?! vem letar på donken??)

 

Jag: Men du måste ju ta tag i det här, ring honom?

Bruden: vars bor du i stockholm? ;) )

 

Jag bor i gamla stan så typ ditåt....

 

Nu ringer hon snubben, och tur är väl det (hehe)

 

Det här var en ganska kort historia, hon hoppade in i en taxi, hon tog mitt namn för att hon skulle adda facebook (vet inte varför, har inte fått nå ännu, hon kanske såg att jag bara var 18 bast)

 

Mormor ringde mig under snacket med tjejen vid donken, men hon oroade sig inte över att jag var ute i stockholm ensam klocka 3 på natten utan att min bror var ute 3 på natten

 

Jag började traska hem, tog mina långa ben och min kalla mat, stannade inte för något, vågade inte öppna munnen för då hade jag säkert fastnat igen.

 

Går upp för trapporna, in i läggan i gamla stan och det första hör är morfar "Vars fan har du varit så länge?"

 

Ja, det var ett riktigt krig för att få burgarna, vars är mamma? Fråga jag

 

Hon sover fick jag som svar. Men Morfar är en stor man, en hungrig sådan.. Så jag och morfar och mormor satt och deeptalka över 2 big macs. Mamma, som hade beställt maten hade somnat gott, orkade inte väcka henne heller för den delen.

 

Maten var kall, men som alla vet så värmer grabbarna på donken  maten i mikron, vi hade en mikro, dock inte orken att värma upp våra kalla burgare.

 

Somnade gott den natten.

NU är det dax för bilder från året och någon enstaka från Sverige:

Såhär många bilder har jag tagit i USA. Det är minst 2500+ sist jag räknade

Checkade in mitt bagge

Hnäst sista gången jag såg min mamma och pappa, jag grät en tår när jag kollade ner sista gången vid trappan. De gjorde dom med.

En av de första jag träffade var Hawk, hunden hos Barb, Vilken hjälte detta var. Han gick nämlingen bort för ca 1  månad sen. RIP Hawk. Aldrig mött en hund med sådan andedräkt =)

Dessa grabbar träffade jag också, min värdpappa till vänster och min värdbror till höger

Barb och Hawk med Hawks ben

Katten hos barb, varje gång man gick i köket fick man hålla fötterna i vädret, annars fick man en katt om tårna. Riktigt mysig katt annars

Janie, Bretts flickvän

Sen Becky, en tjej jag gled ifrån lite på slutet tyvärr

Och såklart Rosetta, min balbrud

Tror ni har mött de flesta av mina närmsta nu.

Welcome to America guys. Flaggor fanns det gott om

Försökte packa upp grejerna, tog dock ett tag eftersom jag matade ner all min packning. Detta är dock Bretts rum, där fick jag bo i början

Min mobil, kostade 25 kronor och höll hela vägen fram, virgins är alltid bäst har jag kommit fram till....

Fick välja att börja med fotboll eller football, valde football. Det var ett bra val, även fast det inte var det roligaste jag kunde göra halv 7 på kvällen direkt från skolan direkt

Som jag lirat pingis här, blev nog 30-0 i matcher vid detta bord. Och jag var obesegrad I new hope, john sa alltid att han inte kunde när de kom till spel =) (Brett, I hope you're traning til I visit)

Efter en vanlig träning, sliten som ett djur

Det var rätt dammig sport football

brett påväg till minigolfen med alla i bilen

Räddade bilden

Alla samlade, Becky var lite besviken när vi började räkna upp resultatet...

Inte konstigt när det såg ut såhär =)

Homer


Tidig skype med Bretts dator efter en träning

Såhär såg en klassisk lunch ut, Min favvo var såklart boppin straw! (gav inte äpplet till läraren som i filmerna)

Och såhär ser en klassisk lunch ut i Sverige. Fick detta på min första laddning från SWE tror jag

Bretts första race

Måste representera Philly

Nummer 53 fick jag, alla feta hade något på 50 =)

Fick ligga ner framför laget. Det är fan konstigt att jag blir "målvakt" på något sätt ändå

Vi for och spelade golf. Här skojade Phil bara lite genom att missa bollen, snyggt var det i alla fall Eric hade koll på grejerna

brett hade svingen

Den där böjjen i benet är det viktigaste i slaget har jag hört, den flög 100 meter för långt

Allt sitter i rumpan

Paul analyserar hålet, Paul och Phil är inte tvillingar. Det är bara jag som kallar Paul för Phil ibland =)

Bra höjd

Pauls systerdotter

Vårat gym

Skoltoa, enda toaletterna man kunde lita på, gick inte att spränga dem

Man behövde kort för att få komma in till schoolan

Killen med det sötaste nyllet i hela USA

Här hade jag BAND, kan ha varit den bästa klassen jag hade i usa. Gjorde alltid läxan i detta klassrum om jag missat nå, eller så tränade jag till något test senare på dagen. Ibland var jag tvungen att spela lite bongo-trummor

Connor

Saknar mössan

Var dock nästan aldrig öppet

I usa kör de kortavläsare på automaterna... Genialiskt som fan eftersom man alltid har kortet med sig. Dock riktigt farligt när man är hungrig, kanske därför den är tömd

Sa alltid till brett att han såg ut som Eminem som är på bilden här baki, synd att det var en lapp för nyllet

Vi for och åkte lite snowboard, jag stod dock på sidan och lät grabbarna sköta det

Seamus

Linan för att få fart

random bro

SLIIIIIT

and away we go


Carter, sjuk man

Live nude girls

OTTO

New York baby

Charmig bild

Svensk Restaurang

Vilken saknad det var....

Är man shoppingkungen eller är man

Sen blev det Julafton (min födelsedag för en gångs skull)

Hawk skällde på tvätten även på julafton

Det här med att packa grejer var inte min grej

Fetgranen

Snart klar

Granen hos värdpappan, riktigt fin

Sen blev det nytt år.. Då blev Brett tyvärr sjuk

 

bexx

Blev bra lir

Brett fick vara med över telefon

Janie somnade in snabbt

 

Fick gå på hockey

PETER "THE GREAT" FORSBERG

Blev mycket volleyboll i skolan

dSvinjobbigt när man kollar tillbaka på bilder och tycker att man själv såg bra ut, måste ha varit luftfuktigheten eller så var det bara "the american dream"

Sen blev det Prom 1

Damerna

Grabbarna

Grads 2011 baby

min Chucky Tee

 

Doing nothing in photo class haha

fina bilder på första prom! Phillie i bakgrunden

Me and sister

The family

Me and summer working on our film =)

Prom 2

Me and kell

homies

One of the last nights...

And one of the first nights

History Class in my seat

Classic...

Classic...

X

First day of school =)

Last day of school

First week in New York



Gay chicken! my favorite blondie boys. if you trace their heads it makes a perfect heart - Janie McManimon



Great day..

After our win in the school volleyboll tournament



Den här dagen kommer jag ihåg bra =)

SO many memories

haha

 

State champs. (and actually this year, back 2 back state champs)!!!!!!!!

christmas =)

I know its twice, but its a good pic ;)

Seniors!

Kell

My sister in America =)

Prom 2

Thx for the flower Barb

Är nog den coolaste bilden någon har tagit på mig, jag har kastat min hatt i high school

Grad pics

h

Grad dinner, bretts changing in the street

The family

 

Sista dagarna I USA var det grad parties, det är när man gått ut high school eller motsvarande 3an i Sverige. Då styr förändrarna upp fester, och det är inte ovanligt att föräldrarna försöker slå varandra heller, här är lite bilder därifrån:



Ladies, plz



Seamus signing my yearbook



I dont know what to say about this picture, but she told me its an american thing haha






He's not drunk

Ett hus, det var bra hus här. Bra storlek

I found cake

Syster gjorde saker en syster gör






Som jag fick kramar sista dagarna


Nu när jag lagt upp en massa bilder ska jag ta hem bloggen till Sverige igen. Det var en intressant resa hem, jag hade på mig min jump suit, träffade en massa roliga personer. Sen när jag dyker upp i Stockholm så får jag den näst bästa överraskningen jag kunde få:

Mamma står och väntar in mig i Stockolm Arlanda airport, fick nog den största och varmaste kramen jag fått på 1 år, vad gör man när man kommer till Sverige? Man går på max! Mamma paya så jag tog det största målet Sverige hade att erbjuda på Arlanda. Gick inte på under hunkan om man säger så.

 

Sen flög vi hem till Luleå, min hemstad. Det sjukaste var att när jag steg ut ur planet så luktade det Luleå.

Jag går mot nergången och vad gör mig så lycklig?

Efter jag går där nere så hör jag folk skrika, trodde Micke Renberg var baki mig eller nå, Sen ser jag mina kompisar....

Fyfan vad lycklig jag var här... De som betyder något stod här. Från vänster

 

Markus Fällman, Jag, Carl Klang, Samuel Lindh, Malin Pettersson, Robert Erlandsson och Viktoria Björnsson. Sen betyder ju inte alla lika mycket längre.

Bro som väntar in mig

Vad alla är glada, var en glädjens dag

 

Men det var helt underbart att få folk som möter upp mig, alla pussar och kramar jag fick här var underbara. Tack alla.

 

Fast den första jag kramade var min bror som ni får se här!

 

 

 

Jag blir faktiskt tårögd varje gång jag ser det här, bäst att inte ljuga för bloggen

Denna skylt har Tysken gjort, har kallat tysken för tysken så länge så att jag knappt vet vad han heter i förnamn. Sen har klang styrt upp 2 landhockeyklubbor..

Sen kom LK, här dansar jag på movits




Lagbild under PDOL

Me and Emil!

Vet inte vad jag gör på bilderna men roligt hade jag

Sen när jag kommit hem och träffat lite folk var det killgrabbarnas tur (inte du grabbarna)
Jag och tysken tog sulan(bilen) Och hämta upp folk för att sen dra kvarre, en klassiker.
Jag hittade en massa smällare hos min pappa också:


Volleybolllir

Brohäng

Tygga

Dagen efter jag kommit hem

Bro, klang, gitarr och hugge. Bra chill

Brottning

Hugo kan vara den konstigaste hunden i världen

klart han fick en penn state-matchtröja, dock hade han för stor nacke för att få på den

Jesus

Sen blev det midsommar



Kransen runt fetskallen

vicci chillade i stolen, allt var bra tills...


AAAAAAAAAAAAH

Det här med att grilla och klang går inte ihop

Eller bröden för den delen...(vickan har en del i det här) Men ack så nöjd han var

Vickan var sjukt arg hela dagen.......

Men jag var inte arg!

Sen fick jag se klangs bröd

Han har på sig teen-bandet haha



tja big guy

Ja, vad underbart det var att fira midsommar i Sverige

Grabbarna fyllde 18 år! Såhär överraskade vi honom.




Pokerlir, en sak jag också saknat i USA

Björns beroende av dricka, en sak jag saknat i USA

Björn vinner en pott

Björn tar hem HertsöVM i poker

Ett annat tecken på att pokern är slut är att dippen är slut.

När jag fick min värdfamilj så tyckte jag att det var en perfekt match! Men jag förstod inte allt, som hur en person kunde gilla "vädret" Eric, min värdbror hade skrivit att han gillar vädret som intressen. Jag märkte att det var sant, och att han var grym på det. Han hade sin mac och specialprogrammen från college, tror aldrig att han hade fel när han synade vädret när vi skulle och göra något! Riktigt trevlig grabb som hade en speciell humor som mycket bara min värdbror (brett) fatta. Men har man levt med varandra i typ 18 år så är det inte konstigt =)

Eric, we didn't really get to know each other that well, you were like 5 sweden away from me haha. But it was great to get to know you! I hope I see you on fox news in a few years =)

Then we have another person in my hostfamily, and thats Barb! my hostmother in the US. Nu började jag skriva på engelska bara för att jag tänkte på dem. Snacka om Amerikaniserad hjärna.

 

Ja, barb, det närmsta jag kom en mamma i usa, innan jag kom till usa stod det att hon var en hemmafru, tänkte, " vad amerikanskt" men det visade sig att hon chefade runt på ett jobb som hon inte fick berätta så mycket om. Kändes riktigt skumt första dagen jag kom dit, svettades som ett djur, 40 grader varmt och jag hade svarta jeans på mig. Nu snackar vi orutin om något. Vi åkte förbi hennes jobb efter vi varit på Burger King.. Men vi fick aldrig komma in?! Hon stod och vinkade i fönstret. Sen for vi hem. Det tog inte länge innan jag fick träffa Barb ändå. Jag sov ju hos värdpappan första 2 veckorna. Det första jag gjorde var att jag kramade henne.

Normalt kan ni tycka, men hon blev chockad och sa att det var jätteroligt med en kram. Det gjorde att jag kände mig rätt skum eftersom jag brukar krama folk. Speciellt en person jag ska bo med i 10 månader. Ännu bättre var det när jag träffade Brett och Phil för första gången. Klart jag kramade dem. Jag hann inte märka att de lagt fram handen.. Men för en svensk som varit ensam på flygplatsen i 3 timmar som farit från New York tyckte jag inte det var så konstigt. Jag glömde kanske att säga "no homo" eller nå =)

 

Det här med att kramas i fel tillfällen stod min pappa för mest av alla. Första dagen pappa kommit till min skola och jag visar honom mitt hemklassrum. (stället där jag måste vara 07.50 varje morgon för att inte få frånvaro). Jag visar honom klassrummet och det första han gör är att han kramar min lärare som jag inte ens har i något ämne.... Jag har ingen aning vad jag ska göra och säger något på svenska...  Det här med skämmiga grejer gör mig inte så mycket längre. Man lär sig att leva med det.

Ja tillbaka till Barb, min värdmamma. Här har ni henne förresten


Barb, you are the happiest American I've ever met. From the first day I hugged you, I felt that you had a big heart and cared a lot about your children (including me) One of the best memories was the day you took Brett and me out (one of the 50 times) when Brett and I wanted to have the wall of chocolate haha, and you agreed that we could have it, and that it made a great breakfast for that week. I hope your shower bill has stopped raising the roof! :)
Thank you for everything my American mommy!

Paul/phil, my hostdad
What to say about you Paul, you are a hard working man, love to watch TV and we still have good chats when i'm home in Sweden


Here's Paul looking at his christmas gift from me. What a beauty! You are a very good person. We had our debates about me going out, like to New York, for example. But I have to say, you had some good arguments.
I always remember when I didn't have anything to do on a Saturday night, you stayed home with me just to keep me company. That's what a real dad would do.

Brett, Brett Brett, you were the person who brought me here.


Brett, my hostbrother and the closest friend I've got here. We lived next door from each other wherever we went. I cant imagine how many times we've brushed our teeth together, or when you'd always fixthe toilet.... haha.

I heard from Barb that you were the one who did this for me: you were the one who called the school, filled in 200 papers, and convinced your family to host a big bear for 1 year. It's not the easiest thing. We got along very well.
From my yearbook:
"I remember a drive back from Janie's and I told you what happened between us. I had a big smile on my face after you telling me "someone's in love!!" I remember that night too, Brett. Like it was yesterday.
I am honored to call you my friend Brett. That's a true statement. Thank you for always keeping me company.


Thank you again, and I'll be back.

 

När jammet är slut, dagen blir till natt, då kommer astrid Lindgren och säger godnatt. Godnatt bloggen.

My dear blog, after 200 entries, it was a pleasure working with you


Kommentarer
Postat av: pimpen

Bra läsning bro

2011-11-20 @ 22:47:11
Postat av: Anonym

Tråkigt att du inte fortsätter med bloggen. Du kan skriva om ditt liv i Luleå

2011-12-02 @ 17:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0