Bilder, livet

Tjabba, jag gör idag en luring och sover inte på hela natten. Ska inte säga att jag försöker vara cool utan att jag har så extremt mycket att göra:
2 läxor
fixa bilder till bloggen
fixa bilder till min track banquet
Styra en power point till track banquet eftersom jag tog på mig den
Och såklart skriva blogg, sist tog det 3 timmar. Ellen kollade upp hur jag skrev i text, 4 A4-sidor. Rätt brutalt, idag ska jag nog nå upp det fast med bilder.

Nu kommer det bilder från min resa med padre och hans flickvän Lena! Hade jag lagt in bilder på förra inlägget hade jag nog slagit världsrekord:

Som jag berättade innan fanns det 2 bilar. Klart man väljer den fetare! Vi fick aldrig testa den riktigt tyvärr. Nu kommer det också en varning att toam är med på extremt många bilder men det får ni ta eftersom ni läser en BLOGG OM MIG! =)

I min photoklass har vi haft några projekt. den som är min är "central park" 360 grader runt central park, rätt häftig

utanför min skola

I mitt rum hos paul. En intressant sak att lägga märke till. Studera mitt nylle ett tag. Det här var innan jag började äta marabou... Riktigt smart att äta dagen innan prom också, men är man inte van med 1300 kalorier i en chokladkaka så kan jag inte lägga skuld på mig själv.

Hotellet

Phillys gator dagtid


Är det inte mycket kärlek i denna bild? Hade hellre stått med dig..


Frågar en polis om vars i hela friden havet ligget

Utanför hotellet, väldigt centralt och bra

Vi drog på five guys jag och pappa. Det är något vi har gemensamt, vi gillar burgare. Har bara hört bra saker om 5 guys också så det fanns inget val. Riktigt bra var det, framförallt en BRA GRUND till mitt 4 timmars vandrande ensam i philly. Fick höra av pappa att det tog dem 30+ minuter att komma till stället med taxi.


Jag och pappa vid rockytrapporna. Bra kagge på pappa om man kollar på rocky. Jag tyckte att det var extremt roligt att du kunde komma. Det ska du veta pappa, uppskattar det väldigt.

Och mamma, du får dina bilder med mig när vi kommer hem =)

Nu ska jag byta ämne. Jag var på dorney park i veckan, våran senior trip till dorney park, en nöjespark, storlek large.

Såhär såg det ut över hela parken.

Satte mig på en skolbuss, det var svinbra väder ute så alla fönstren var nere. Efter 2 timmar i en varm buss med Brett tätt intill mig så vare dax, på med solkrämen, byta tröja (inte för att den var svettig vill jag säga) och få biljetten.

Jag och brett tog våra pick och pack och löpte mot den fetaste karusellen, jag ska inte mytta, jag älskar inte karuseller, har alltid varit lite rädd för dem. Men nu är jag myndig, då får man slänga nallebjönen och sitta där. Brett sa i början. "Vi sitter längst fram på allt" Jag nekade inte och följde med honom på allt.

Det fanns sjukare och sjukare upptäckte jag, de hade en ny bad boy kallad "galningen" tror jag. Den var fullständigt galen. Typ som ett vikingaskepp på räls. Fast den gick i 120 km/h och man får 70 meter upp i luften. Ganska bra. Man hade inte tid att bli rädd kanske?

Vi åkte alla bergdalbanor, även deras version på balder, vet inte om balder är världens största eller första? Kanske längsta. Något är balder. Denna var större säger jag, och helskottas mycket rangligare. Var sjukligt många sprickor och deras säten var inte i toppkvalla.

Gänget innan sista åket!

Här var sista åket, det var ingen svinfin bild på mig men jag köpte den här faktiskt, ett bra minne vad jag gjorde på min senior trip i USA.

Vad mer har hänt? Igår hade jag min debatt! Jag debaterade mot 2 riktigt bra grabbar, Ryan och Beau, fast det säger ju er inget. De är i alla fall kända för att vara bra. Lång historia kort, jag satt dagen innan klockan 3-4 på natten och skrev klart den. Vilken krigare man var. Jag ska försöka sno debatten eftersom min lärare spelade in den!

Jag avslutade med några sköna frågor och citat till honom som gjorde att jag och min partner vann 8/4 i röster!

"Tycker du att det är rätt att döda folk som dödar folk för att visa folk att döda folk är fel?"
Han svarade inte på den om jag säger så

Jag debatterade dödsstraffet kan vara värt att nämna.

Sen avslutade jag med Jay-z när det inte kunde bli bättre:


"They say an eye for an eye, we both lose sight, and 2 wrongs don't make a right"
BOOM

Sen har jag fått min yearbook. Det är bok från hela året, alla evenemang skolan gjort och alla lag. Tyvärr var jag inte här när de tog de flesta bilder!

Sen är det en grej att man ska signa dem. BRett var först att skriva i min, fan, det kommer bli känslosamt att lämna efter allt. Även fast det ska bli underbart så finns det där i bakhuvudet.

Kommentarer
Postat av: Chimi

Du lever verkligen livet och jag är jäkligt avis. Hoppas du har det riktigt bra Tomas, snart åker du hem igen!

2011-06-10 @ 11:43:46
Postat av: Anonym

Soo basicallllly... I HONESTLY really liked your pictures, especially the panorama of Central Park ;)



Toam, don't go home :(

2011-06-11 @ 01:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0