Mammor

Mammor överallt, de finns mammor överallt, speciellt på sports events! Mammorna har tagit över här i usa. Vet inte vad papporna gör? Kanske jobbar de? Kanske städar de? Jag vet inte.

Var på detta swim meet och Janies mamma var där, sen kom bretts mamma eftersom hon jobbade 30 sekunder från skolan och en till mamma anslöt sig tillslut. De var typiska mammor, pratade om deras döttrar, söner som att de var fantastiska eller gjort något fel. De alla kunde ge flera exempel från deras egna barn. "Pelle hade också de problemet när han var liten" "jaa, men olle kunde inte sova" Vad som helst. Jag satt och lyssnade och lyssnade, blev väldigt fascinerad av detta.

Jag tycker själv att de är jobbigt när ens föräldrar berömmer en inför annat sällskap. Vet inte om jag är ensam med detta fenomen och de händer allt för ofta... :) Sen brukar jag säga "mamma/pappa, jag kan prata för mig själv" när jag vill få stopp på de. Funkar alltid (tips till allmänhet)

Janies mamma är väldigt givmild och de har jag synat, bjuder alltid på maten, kakor och speciellt sig själv! (på ett bra sätt) Detta har jag synat som jag sa så istället för att köpa fika så väntar jag ut henne, efter några minuter så frågar hon oss om vi ville ha en pretzel(smakar som bättre saltade pinnar) Vi väntar ut beslutet och brett säger tillslut att han var nöjd, jag gör en fuling och säger att jag gärna skulle vilja ha en pretzel och går emot alla normer som finns. Hon kommer tillbaka med 2 pretzels och 2 vatten, hon visade spelförståelse

Alltså, de här med Bro, dude, brother, brotha är ett problem ännu på något konstigt sätt. De krävs extrem rutin för att syna i vilja tillfällen man kan använda vilka saker. Vissa lärare säger "whats up brotha" till mig, sen har vi den mest klassiska, "hey brother, all good?" Detta är lärare som säger detta... De är konstigt hur de fungerar i detta land. Den bästa är lätt "what's good?" Vadå?!?!?! Vad ska man svara? Bananer eller? "Whats good tomas?" bilar, godis är också good. Jag kan forstätta hela dagen lång...

Seamus är en tung grabb som gör bra snowboard videos! Han och en polare hade byggt ett hopp vid Giant! Jag och brett for och kollade läget, jag trodde att jag var mer finsk och tog mina sommarskor! Skulle ångra de fort. Tog i alla fall med kameran! Här har ni lite bilder!


Grabbarnas hopp

Vet inte vars de hittade denna hög men observera den gråa linan som är där..

En bungylina! Genialiskt sätt på att få fart snabbt!

De var riktigt tungt att dra denna lina, ramlade minst 400 gånger

Snart där...

Som ni ser så är de inte samma pojke som på förra bilden men klockan är 3 på natten, hoppas ni förstår!

Carter, den sjukaste mannen jag träffat i usa




Actionbild

Snygg landning med brett filmandes

Ganska dyr kamera vill jag lova

Vissa var smartare än andra och satt i bil

LIVE NUDE GIRLS

En polis kom förbi och förstörde allt så vi drog därifrån, de första polisen sa, "hey man"


Hey man bloggen


Kommentarer
Postat av: Morfar

Varför polis?Fick ni inte åka där eller var det för att du gillar nakna flickor?

2011-01-15 @ 13:06:04
Postat av: Tommen

Haha, gilla på Morfars kommentar!

2011-01-16 @ 23:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0