Allsång

Vad är bäst? Att jag sitter och lyssnar på allsång live fron Egyptens gator? Att Mark Kelly åker till rymden? (hans hustru blev skjuten i huvudet på en kongressledarmöte. Ni har säkert hört talas om  Gabrielle Giffords. Extremt stor nyhet här i US.
Ett annat alternativ är att jag ska fara och shoppa ikväll. De ska bli riktigt skönt att inte behöva ha på sig samma sur-jeans varje dag.

Sitter nu och skriver på en lektion. Study hall, de ar ingen riktig lektion utan mer for att sprida falska rykten och skratta åt folk som gjort bort sig eller snacka om folk som inte haft sin sexuella debut ännu.(Det är mycket ljugerier.) Väldigt intressanta snack pågor ibland. Sitter och suger i mig information :)

Fick nyss höra att Micke ar ledig från skolan for att de var chans att snöa?! De ar ju ganska konstigt eftersom skolorna ar valdigt hårda i texas-omrodet med skolorna. Just de, jag ska fara till en mall ikväll. De är de man gör här i usa när man inte kan dricka eller sitta i en lada i underjorden for att dricka! Dock är de inte som i sverige utan de är ganska så mycket större.

Idag var de senior lunch, de ar helt sjukt TUR att man ar senior, de vore riktigt mycket hängigare att vara junior eller något annat (sorry andra utbytesstudenter hehe.) Men allt är so mycket battre, "Ni är seniors så ni kan chilla mer" De är valdigt sant faktiskt också. Systemet i US ar uppbyggt så att man har de tyngsta året Junior year istället for senior year. Som att 8an i högstadiet vore jobbigare an 9an. Allt ar uppbyggt på om du kommer in till college eller inte. Ser alltid "4/4" på facebook, folk skriver de hela tiden(att de kommit in po 4 av 4 colleges) De är mycket skrytandes om dessa sabla colleges.

På denna senior lunch så fick man anmäla intresse om kläder tills man går ut! Självklart visade jag att jag ville vara med! Jag kommer inte att "gå ut high school" utan bara "walka" med dem med kläderna på och få ett plakat på de kurserna jag har tagit mig igenom.

De här med snow days har gått för långt.. De kallar de snow day när de regnar också, eller att de kanske snöar? Vad är de.. De är bättre på att hitta ursäkter än mig när de kommer till plugga.


De är som vanligt kaos i mitt rum. Jag gillar de mer såhär, känns mer som hemma

Kolla vad jag snodde med mig hem! De är ingen som säger nej till svensken. De måste tagit väldigt länge att göra dedär

Har ju som sagt nya klasser, eller de började idag. Liten klass i contemporary issues som tar upp problem, mest pågående problem. Bara idag hade vi en daglig update i vad som hände i Egypten, terroristgrupper och lite gamla attentat i US som blev kända. Blir riktigt intresstant när vi kommer till.. till exempel abort, de flesta i detta område är starkt emot detta och jag ska försöka snacka om de utan att trampa för många på fötterna. Har några bra exempel att ta upp ;)

I historian så fick vi ett papper om deras "political ideologies" Alla exempel är med kossor!

Socialism: you have two cows. The government takes them and puts them in a barn (lada) with everyone's cows, the gives you as much as it think you need.

Fasicm: You have two cows, the government takes both and shoots you.

Democracy: You have two cows. Your neighbors decides who gets the milk

Capitalism: You have two cows. You sell one and bull a bull!

Bra förklarat eller korkat? Fanns många mer som var sjuka.

Tex russian communism: you have two cows. you have to take care of them, then the government takes all the milk.

Vanlig communism enligt dem är att"your neighbors help you take care of them and everyone shares the milk.

Chattade med Erik som chillar i usa på valfritt ställe:

Jag: De lägger ju ner ledarskap nu tyvärr.
men jag är glad för jag fick nidå i alla fall den utbildngen.
[Erik George Nilsson]
2:57am
illa
men da har du inte lika mycket konkurens
jag tycker du ska satsa stort och sikta mot positionen som statsminister, du har min rost.

Nog hade jag varit en grym statsminister.

På min snow day så for jag och lirade fotboll, känner mig som zlatan (pga längden) mot alla spaniorer som ser ut som messi (småfeta, svinsnabba och äckligt bra på att göra mål)

Känner att den bollkontroll jag aldrig haft börjat komma tillbaka, tur att jag har målsinnet så jag har något, de kom dit 2 kinseser helt plötsligt, de var på mitt lag, blev lite missnöjd för den enda kines jag sett spela fotboll var HAO SANG i LSK:s A-lag många år sedan.

De var som bruce lee, lekte med småspanionerna, helt orädda och dribblade bort de flesta, även sig själva, men de var lugnt eftersom de dribblade alla som kom.

Efter detta slit så gick vi 10 meter till en kina-buffé! Började med att mata sushi! Förstår inte hur de kan ha sushi på en buffé. I luleå hade de inte varit lika enkelt. Riktigt trevliga kineser som sa hejdå 8 gånger påvägen ut. "tank yo"

Nu såg jag de sjukaste jag sett på länge Robin Ruben Ruthberg sitter och lanar och har live-cam på så man kan följa lanet dygnet runt från facebook. Vilket geni... vilket geni

Kommentarer
Postat av: Morfar

Dom där om kommunism och kor är mycket gamla har funnits ända sen jag var ung.Jag har en fråga.Det bestämdes internationellt att metersystemet skulle införas,hur är det i skolan eran räknar ni med meter och kg eller kör dom fortfarande med miles och pound?

2011-02-05 @ 18:39:13
Postat av: Felicia

Eller sa ar alla bilderna fran samma dag.

2011-02-06 @ 14:41:08
URL: http://aicilefs.blogg.se/
Postat av: Saga

Upptadera mera!!!!

2011-02-07 @ 17:40:54
Postat av: Mackish!

Bara för att den är tung! Och för att jag INTE såg honom live med dig i somras...



http://open.spotify.com/track/0uAnRlaQnB54jVh37YwfP9

2011-02-08 @ 19:03:19
Postat av: bjq

Skumt att Kommunismen nämns som en egen grupp och inte inom Socialismen där den hör hemma. Socialdemokratin är den andra grenen och den finns inte ens med...

2011-02-27 @ 03:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0